Tilbage til boblerne

Gamer tøs med kreativ hobby

Jeg er en ung pige på 35 år der gamer en del rpg(solo grind), som også holder af at lave noget kreativ hobby, læse bøger, fiske i søer, gåture og nyde naturen ud over mit arbejde som IT-supporter. Jeg søger kun en ven/veninde(da jeg har kæreste) at dele en eller flere af disse interesser som ikke bor alt for langt væk fra Viborg. Det er mig lige meget om det foregår hos mig eller dig eller et sted der understøtter interessen bare det ikke er for langt væk da jeg også er så uheldig at have en angstlidelse, som dog er i den milde ende, men piller lidt ved mit overblik og overskud nogle dage.

Jeg er åben for hygge efter arbejde og i weekender.

Da Viborg kommune ikke er en del af det her fællesskab endnu, vil jeg ikke have noget imod at blive kontaktet på Messenger hvis du har lyst til at lære mig bedre at kende.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 172.685 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Frivillig Storesøster/Storebror
Frivillig Storesøster/Storebror
Kunne du tænke dig at blive en del af vores nye projekt og få rollen som reserve storesøster/storebror for et barn i alderen 11-15 år, med et spinkelt netværk? Vi har i de senere år haft stor succes med at etablere tætte og betydningsfulde venskaber mellem yngre voksenvenner og store børn – derfor har vi med Storesøster/Storebror projektet valgt at sætte ekstra fokus på dette område. Som storesøster/storebror bliver du en meget vigtig ven og rollemodel for et barn/ung, som er på vej i en afgørende udviklings proces. Vil du være med i projektet, så skal du kunne svare ja til følgende punkter: Er du mellem 20-35 år? Har du tid 2-4 gange om måneden til at være sammen med et barn mellem 11-15 år, der mangler en ekstra voksen? Er du stabil og bosiddende i Aalborg-området de næste 2 år? Har du mod på at blive reserve Storesøster/Storebror og skabe en tæt relation til et barn og dermed blive en vigtig støtte og vejleder for et barn i en udfordrende udviklingsproces? Er du indstillet på at arbejde frivilligt og være med til at gøre en afgørende forskel for et barn? Vil du deltage i -og støtte op om netværksskabende aktiviteter for at hjælpe med at skabe venskaber på tværs af de enkelte venskaber i gruppen af børn med voksenvenner?
Se Bobl
Nørrebro: nye veninder 30-45 år
Nørrebro: nye veninder 30-45 år
Kære bobler! Jeg ønsker at udvide min dansk-international venindekreds efter mange års flytteri og udlandsophold. Nu har min familie og jeg nemlig fundet en fast base på det skønne Nørrebro. Familien består af min literatur- og musikelskende kæreste, mine tre børn (mellem 3,5-5,5 år, som vi har 7/7) og en baby på vej til sommer. Jeg er åben for at møde mange forskellige typer kvinder og du behøver hellere ikke at have børn - men småbørnskaosset fylder (nødvendigvis...) en del i mit liv. Jeg er udadvent, men også god til at lytte og er generelt et åbentsindet menneske. Og så er jeg sprog- og cykelnørd og kommer fra Schweiz. Jeg kunne godt tænke mig at mødes uden børn (cafébesøg, kulturelle oplevelser, svømning, løbeture eller yoga) eller med børn (legeplads, biblioteket, lave noget kreativt sammen eller legeaftaler) eller at lave mad sammen - men er åben overfor nye ideer! Hvis du har lyst og står i samme situation, så glæder jeg mig til at høre fra dig! :-)
Se Bobl