Tilbage til boblerne

Søge ven/veninde.

Hej og tak for kigget :)
Jeg leder efter venner/veninder i Holbæk området, helst mennesker, der ligesom mig, har mål med at tabe sig og spille brætspil på biblioteket, eller drikke en kop kaffe på den lokale café.

Jeg er 41 år gammel og det er lige meget, hvor gammel du er, eller hvordan du ser ud, da jeg er gift og har børn.

Jeg er rigtig elendig til at kommunikere med andre mennesker og som en skrev, socialfobikere finder ikke venner, men skal adopteres.

Jeg har 4 dejlige børn, Sebastian(2), Samaya(4), Selina(9) og Sophie(12).
Og en dejlig kone, der har det lidt, som mig, men er ikke interesseret i at møde andre mennesker.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 182.222 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Søger nye bekendtskaber !
Søger nye bekendtskaber !
Hej, Jeg er en 20 årig pige, som søger nye bekendtskaber. Jeg skal studere til socialrådgiver, februar næste år. Jeg har lidt svært ved at få min fritid til at gå, med de få veninder jeg har fået mig igennem årene. Jeg bor oprindeligt i Birkerød, men opholder mig meget på Østerbro hos min kæreste. Lige i øjeblikket arbejder jeg som afløser på et plejehjem, og skal til at søge yderligere arbejde indtil studiestart. Jeg er en sød person, som elsker en god lang snak og er med på de fleste aktiviteter :-) Om det er cafe besøg, biograf, en gå tur/fællessport, stranden eller en helt anden ting - Det er kun fantasien der skal stoppe os. Man kan også evt starte en madklub/venindeklub hvis nogle er friske. ;-) Jeg har ingen begrænsninger i forhold til hvem du er eller hvad du interesserer dig for. Skriv endelig. Opslag er skrevet 17/9-18.
Se Bobl
Ryesgade Kvarteret 2100 - netværk
Ryesgade Kvarteret 2100 - netværk
Jeg er for tiden optaget af at intensivere det sociale netværk blandt indbyggerne i mit område. Hvis du bor i området eller i nærheden, er du velkommen til at søge ind i facebook gruppen: "Ryesgade Kvarteret 2100" https://www.facebook.com/groups/1566924173537081/?fref=ts Kvarteret dækker over Sortedam Dossering og Blegdamsvej på Østerbro og i gaderne imellem. (Det er det samme som sognegrænsen for Fredens og Nazerat kirker.) Og når du søger ind, kommer e robot og spørger hvor du bor, Skriv dit gadenavn og postnummer, også selvom du måske bor lidt udenfor, så vil du få anvist hvilke grupper du kan blive medlem af. Du er også velkommen til at spørge løs om netværket og fortælle om dine egne behov eller idéer. Fx til oprettelse af nye grupper.! :-)
Se Bobl
Venskab søges
Venskab søges
Jeg er en frisk “ung” mand på 45 som kæmper lidt med en grundlæggende følese af ensomhed og derfor vil jeg prøve at søge nogle bekendtskaber herigennem som måske på sigt kunne udvikle sig til venskaber. Da jeg savner en at dele oplevelser sammen med. Det kunne f.eks. Være badminton, biograf, cafe, cykelture, koncert osv. Men det kunne også bare være en hyggelig aften i godt selskab med en øl og snak. På den private front er jeg fraskilt med tre børn som jeg har hver anden uge (ulige uger), børnene er 7, 14 og 17 så der er lidt blandet. Jeg har fundet mig en sød og dejlig kæreste som jeg er meget glad for, men jeg har måtte erkende at hun ikke fylder min følelse af ensomhed som jo måske også bunder i andre ting. Men anyways nu har jeg kastet mig ud i det og så må vi se 😊. Nå ja... bor i Valby. Så det er nok en fordel at du også er fra hovedstadsområdet 😊
Se Bobl