Tilbage til boblerne

Søge ven/veninde.

Hej og tak for kigget :)
Jeg leder efter venner/veninder i Holbæk området, helst mennesker, der ligesom mig, har mål med at tabe sig og spille brætspil på biblioteket, eller drikke en kop kaffe på den lokale café.

Jeg er 41 år gammel og det er lige meget, hvor gammel du er, eller hvordan du ser ud, da jeg er gift og har børn.

Jeg er rigtig elendig til at kommunikere med andre mennesker og som en skrev, socialfobikere finder ikke venner, men skal adopteres.

Jeg har 4 dejlige børn, Sebastian(2), Samaya(4), Selina(9) og Sophie(12).
Og en dejlig kone, der har det lidt, som mig, men er ikke interesseret i at møde andre mennesker.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 173.145 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Kristen madklub
Kristen madklub
Jeg søger madinteresserede til madklub, en gang/måned, feb-juni og sep-nov, dvs. 8 gange i året. Vi skal have sat et hold, for at det er interessant at skrive ret meget mere. Basale kristne værdier er grundlaget, uden det behøver diktere retter eller andet, udover bordbøn. Men derfor kan der jo udmærket være lidt tekstlæsning, der går på omgang. Madklubben er for voksne. Vi skal finde et sted, vi kan være. Jeg har nogle tanker, hvor vi måske kunne søge om at være, men der skal først være et hold... Ping på mailen og bekræft, at du gerne vil være med, så koordinerer jeg med henblik på et lille sættemøde. Vær opmærksom på, at du med dit svar bekræfter, at du ønsker at være med og deltage aktivt. Det er en forudsætning for, at vi kan søge om adgang til et egnet sted.
Se Bobl
Vil du være ven med en flygtning?
Vil du være ven med en flygtning?
Røde Kors og Dansk Flygtningehjælp er gået sammen om at tilbyde alle flygtninge og indvandrer en dansk ven. I Glostrup er der også brug for venner til nye flygtninge. En frivillig ven kan hjælpe med mange af de udfordringer, der opstår i hverdagen. Det kan være rart at have én, man kan spørge til råds, hvis der er noget, man som ny i Danmark ikke forstår. Der er mange nye ting, man som flygtning skal lære om det danske samfund, den danske kultur og ikke mindst det danske sprog. Det er man med til at gøre nemmere, når man er frivillig ven. Det kan være, at du som ven skal hjælpe med at læse breve, lave lektier eller søge viden på internettet. Samtidig kan du også vise din by frem og være den, der kan introducere nye i Danmark til fritidsaktiviteter og foreningslivet. Hvad, I vælger at lave sammen, afhænger helt af, hvad I har lyst til, hvad der er brug for, men I kunne f.eks.: • Gå ture i lokalområdet og se for de forskellige ting ligger, fx biblioteket, supermarkeder osv. • Tage på ture fx på museum eller på skovtur • Tale om hverdagens udfordringer • Spille spil eller se film • Øve det danske sprog, læse blade og bøger • Fortælle om hinandens kultur, traditioner og højtider • Lave lektier sammen • Læse breve fra kommunen • Købe ind, lave mad og spise sammen • Tage hen til en sportsklub, forening eller træningscenter Så hvis du bor i Glostrup kommune og har lyst til at være ven med en ny i Danmark, kan du skrive til os. Skriv gerne lidt om dig selv, så vi kan finde dét match, der passer bedst til dine ønsker. Du kan læse mere om projektet på https://www.rodekors.dk/bliv-frivillig/venner-viser-vej/vaerdien-frivillige hvis du er interesseret. Vi glæder os til at høre fra dig.
Se Bobl
Bedsteforældre søges 😅
Bedsteforældre søges 😅
Hej, mit navn er Kimberly & jeg flyttet til København for snart 3 år siden, fordi jeg havde brudt kontakten til min familie året inden og havde brug for at komme hen og starte på en frisk. Jeg er selv med mine to børn, Madison min søn på 5 & keisha min datter på 8 med Down syndrom. Jeg har i over 6 år søgt om hjælp ved kommunen, men er blevet erklæret for kompetent til at få en aflastningsfamilie, dog er det for nyligt blevet godkendt, men med rigtig lange udsigter. Og vi er ensomme, jeg har fået en del ar på sjælen og selvom jeg stærkt kommer igen, er det hårdt at erkende man er ensom, når man ikke har nogen af dele sine børn med. Så det ikke bare altid er os der er på tur, osv. Vi ville elske at have møde nogen, man kunne ende med at holde rigtig meget af og danne nogle relationer med, som var rare og hjertevarme. Vi elsker at spille spil, lave dejlig mad og være kreative, tage på ture og være aktive. For tiden synes vi også det er hyggeligt at snakke om hvordan alle dyrene staves 😅 jeg kan godt li psykologi og læser op, for at kunne søge ind der. & har hørt fra de fleste der kender mig, at jeg er rigtig sød og rar at snakke med, ligesom jeg ved mine børn er! Derfor håber vi der findes nogle, der har plads til os i sin familie ❤️
Se Bobl
Danske venner til flygtninge
Danske venner til flygtninge
Røde Kors og Dansk Flygtningehjælp er gået sammen om at tilbyde alle flygtninge og indvandrer en dansk ven. I Hvidovre står en masse frivillige klar til at tage godt imod og hjælpe dig (og måske din familie) godt ind i det danske samfund. En frivillig ven kan hjælpe dig med mange af de udfordringer, der opstår i hverdagen. Du kan spørge ham eller hende til råds, hvis der er noget, du ikke forstår. Der er mange nye ting, du eller din familie skal lære om det danske samfund, den danske kultur og ikke mindst det danske sprog. Det kan være, at du får brug for hjælp til at læse breve, lave lektier eller søge viden på internettet. Samtidig kan din frivillige ven også vise dig rundt i jeres by og introducere dig til nye mennesker og fritidsaktiviteter. Hvad, I vælger at lave sammen, afhænger helt af, hvad I har lyst til, hvad der er brug for og om der fx er børn i jeres familier. Men I kunne f.eks.: • Gå ture i lokalområdet og se for de forskellige ting ligger, fx biblioteket, supermarkeder osv. • Tage på ture fx på museum eller på skovtur • Tale om hverdagens udfordringer • Spille spil eller se film • Øve det danske sprog, læse blade og bøger • Fortælle om hinandens kultur, traditioner og højtider • Lave lektier sammen • Læse breve fra kommunen • Købe ind, lave mad og spise sammen • Tage hen til en sportsklub, forening eller træningscenter Så hvis du bor i Hvidovre kommune og har flygtninge- eller indvandrebaggrund, kan du skrive til os. Skriv gerne lidt om dig selv, så vi kan finde den frivillige, der passer bedst til dine ønsker. Du kan læse mere om projektet på https://www.rodekors.dk/bliv-frivillig/venner-viser-vej/vaerdien-flygtninge hvis du er interesseret. Vi glæder os til at høre fra dig.
Se Bobl
Søger nye venskaber
Søger nye venskaber
Heeej folkens! Jeg søger nye venskaber, både til byture, rolige hyggeaftener, fitness-bodies, og hvad der ellers er stemning for 🤗 Jeg er 25 år, og arbejder til dagligt som rengøringsassistent i Aalborg/Støvring området. Dog bor jeg i Hjørring, men er ofte hos kæresten i Aalborg :) Jeg har en passion for økonomi og det psykologiske og samfundsmæssige bag økonomi. Jeg har tidligere læst samfundsøkonomi på universitetet, men jeg valgte at stoppe, for at søge ind på Finansbacheloren på UCN :) Jeg elsker spontanitet, når der går for meget rutine i hverdagen. Jeg hører primært spansk musik som Daddy Yankee, Pitbull, Enrique Iglesias, Luis Fonsi og mange flere. Jeg er desuden vild med Alien, Predator og Jurassic park filmene + South Park, American Dad og lignende serier 🥰 Jeg er utrolig snaksaglig, og elsker at være social 🤓
Se Bobl
Forskningsprojekt om fællesskaber
Forskningsprojekt om fællesskaber
Hej! Har du lyst til at deltage i et forskningsprojekt der belyser betydningen af at høre til og indgå i sociale fællesskaber? Mit navn er Lærke Mai Bonde Andersen. Jeg er ansat på Aalborg Universitet, hvor jeg forsker i folkesundhed med særlig fokus på fællesskabers betydning for mental sundhed. Er du bosat i Aalborg Kommune og har du anvendt Boblberg.dk til at søge efter nye kontakter eller fællesskaber, så vil jeg meget gerne lave et interview med dig. Måske har du fået kontakt til andre via Boblbergs hjemmeside, måske har du ikke. Måske har I kun mødtes enkelte gange eller måske har I aldrig mødtes. Måske har du fundet et venskab for livet eller måske kun en kortvarig kontakt. Uanset hvad, så er jeg interesseret i at høre fra dig. Interviewene foregår i perioden fra marts til og med juni 2019. Du bestemmer tid og sted. Jeg kommer gerne hjem til dig, men vi kan også mødes på en café eller benytte os af rammerne på Aalborg Universitet. Det kan blive, når det passer dig, og som tak for din tid og deltagelse får du et gavekort til en biograftur. Jeg passer godt på dine oplysninger og jeg sørger for, at de oplysninger som vil kunne bruges til at identificere dig, eksempelvis dit navn, din adresse, beskæftigelse m.m., bliver holdt fortroligt. Ligesom de heller ikke videregives til andre. Om mig selv kan jeg fortælle, at jeg er 35 år. Jeg er bosat i Aalborg med min mand og mine to børn på 4 og 7 år. Jeg er uddannet sociolog. Har du lyst til at deltage, så kontakt mig via Boblberg.dk, på telefon: 41 44 01 03 eller på mail: lmba@hst.aau.dk. Du kan også kontakte mig, hvis du har spørgsmål. Du kan også læse mere om projektet på: https://boblberg.dk/Projekter.aspx Jeg glæder mig til at høre fra dig.
Se Bobl