Tilbage til boblerne

Søger Reservebedster

Familie på 5 søger reservebedster.

3 drenge på 2-4-6 år mangler bedster til hygge, leg og forkælelse.

Da vi desværre har været ramt af sygdom i familien har vi mistet drengenes bedsteforældre.

Nu har de store drenge nået en alder, hvor de lægger ekstra mærke til at vennerne bliver hentet, eller har bedsteforældre-dage, skal på ferier og weekender ved deres bedsteforældre. Dette påvirker dem og de savner det samvær med andre.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 182.222 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Veninder/vennepar/reservebedster
Veninder/vennepar/reservebedster
Jeg er en kvinde på 49 år. Trods mere end 18 år i området, er det ikke lykkedes mig at finde nogle gode, nære veninder! Derfor søger jeg søde, loyale veninder, til alt lige fra bio ture, shoppeture, kaffeslabarads i hjemlige omgivelser.. etc! Hvis du også mangler den der veninde, du kan snakke med om alt, som du savner 5 minutter efter at hun er gået ud af døren, som du kan grine med over småting og som altid vil støtte dig uanset hvad, så skriv endelig! Derudover søger jeg reservebedster hovedsaglig til samvær med min lille datter, som aldrig har kendt hendes mormor! Hun savner virkelig en “mormor”, der vil hygge med hende, ja kort sagt lave de ting med hende, som søde mormødre plejer at gøre med deres børnebørn! Og sidst men ikke mindst, så kunne det være virkelig fedt, hvis der sad nogle jævnaldrende par - M 52 K 49 - som lige mangler et par som os i deres omgangskreds! Ud over at være gift med min mand, er jeg en stolt mor til tvillinger på 16 år, en efternøler på 6 år, samt bonusmor til 2 voksne piger på 23 og 25 år. Skriv endelig - og lad os se om kemien er der!!
Se Bobl
Reservebedster søges i Køge
Reservebedster søges i Køge
Bliv Reservebedste i Køge Reservebedsterne er en lokal forening i Køge, der hjælper pressede børnefamilier med at få enderne til at hænge sammen, når børnene er syge. Reservebedsterne står nemlig klar til at rykke ud og drage omsorg for de små, så deres mødre og fædre kan komme på arbejde. Vi søger løbende nye reservebedster. - Du bestemmer selv, hvor ofte og hvor mange timer du vil arbejde Som reservebedste skal du have erfaring med pasning af børn samt ren straffe- og børneattest. Du tilbydes relevante kurser som f.eks. førstehjælpskurser og kurser i håndtering af de mest almindelige børnesygdomme. Pasningsordningen gælder for syge børn, der er bosiddende i Køge Kommune. Man skal være medlem af foreningen for at benytte ordningen. Læs mere på www.reservebedsterne.dk
Se Bobl
Online venner/veninder
Online venner/veninder
Jeg er 17 om få uger, er introvert og meget sarkastisk. jeg bruger meget tid foran skærmen om weekenderne da jeg gå på efterskole mer behøver jeg nok ikke at sige om mig selv haha. Jeg søger efter venner eller veninder som kan lide at game diverse online spil. Det er ligegyldig om du har diagnoser er gay, tyk, tynd eller noget andet alle er velkommen. Men husk jeg er meget sarkastisk så vis jeg på en eller anden måde fornærmer dig så ikke tag det personlig, det er bare sådan neg er... Jeg har primært spillet med den samme gruppe venner i flere år nu og kunne godt tænke mig at få nogle nye med i vores lille gruppe af venner. Jeg bruger primært discord til at snakke over og har min egen server. Vis du kunne tænke dig at spille eller bare snakke en dag så bare skriv.
Se Bobl