Tilbage til boblerne

Søger kun veninder ...

Mor til 3 børn . På 3 år , 6 år og 8 år . Jeg er tilflytter fra Sjælland . Boet i Horsens siden marts 2014 .. Jeg er meget aktiv og elsker at opleve ting . Gå på cafe , shopping . Osv . Du skal kunne lide børn , da jeg sjældent er uden børn 😊, udover når de Self er i børnehave og skole .


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 182.221 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Veninder med børn 8-12 år søges
Veninder med børn 8-12 år søges
Kære Ladies! Jeg er en rar og omgængelig (OK - også lidt skør og festlig og farverig) kvinde på 44, har en datter på 9 (har også en på 20, men hun er flyttet hjemmefra). Vi bor i Hellerup og min kæreste bor i Nordhavn, hvor vi også ofte hænger ud med og uden ham. 😜 Jeg søger veninder med børn på min mindste datters alder, dvs. ca 8-12, så vi kan hygge, mødes, lege, feste, holde pyjamas parties, gå i teater, til børne yoga, picnic på Kastellet, deltage i alle mulige spændende børnevenlige aktiviteter i Kbh, lave brunch, tage i sommerhus, i legeland, og evt rejse og holde ferie sammen. Helst tæt på hvor vi bor, da jeg ikke har bil :-) Dvs Hellerup, Østerbro, Nordhavn, København, Gentofte, Lyngby, Charlottenlund, Klampenborg osv (det var lige et par boble-søgeord ;-). Jeg har ikke specielle krav til dig, blot at du er et positivt menneske, og der er god kemi - jeg elsker forskelligheder, det kan man kun blive inspireret af! Jeg er selv en glad og positiv kvinde (har dog været nede med stress, så karrieren er indstillet), nysgerrig, spontan, veluddannet, berejst, belæst, spirituel, og andre fælles interesser kunne være: bobler, buddhisme, vegetarmad, yoga, glæde, spiritualitet, selvudvikling, rejser, sol, havet, socialt samvær, middage, café hygge, teater, musik og meget andet. Skriv trygt i privat besked. Byder gerne på latte ;-)
Se Bobl
Jævnaldrende (25-30) på Fyn
Jævnaldrende (25-30) på Fyn
Hej ☺️ Jeg er 27 og bor i Odense C. Jeg er glad for fitness, gåture, brætspil, cafe- og shoppehygge og en køretur til vandet🎈. Jeg søger mulige veninder, som jeg kan skabe en god relation til og som på sin vis minder om mig eller som jeg klinger med, og som jeg kan dele gode og mindre gode tanker og oplevelser med - begge veje selvfølgelig ☺️🙏🏻 Meget gerne nogle, som har mulighed for og lyst til at være lidt impulsive engang imellem 🙈☺️ Dette er dog kun et ønske scenaire og ikke en nødvendighed! Jeg går meget sjælendt i byen, da jeg sjælendt drikker alkohol og ikke altid føler mig så tilpas i det selskab, som jeg synes bylivet byder på 🙈 Jeg vil elske at kunne tage til koncerter, stand-up shows eller noget i den dur. Jeg er Pige med stort P. Jeg elsker make-up, stilletter, kjoler og GLIMMER I LANGE BANER. 😍
Se Bobl