Tilbage til boblerne

Cafe ture, hygge snak mm

Hej
Jeg er flyttet fra. Næstved til Jystrup, og søger derfor nogen, som har lyst til hygge snak på cafe, en gå tur eller over kaffen hjemme. Kunne også være over et glas vin eller en god øl.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 182.032 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Tovholder til Familieoplevelsesklub
Tovholder til Familieoplevelsesklub
Red Barnet Maribo driver en familieoplevelsesklub, som sikrer gode og givende oplevelser til børn i lokalområdet sammen med deres forældre i et godt og positivt fællesskab. Vi planlægger ca. 10 ture om året - typisk en lørdag eller søndag. Vi søger en overordnet tovholdere til vores ture og arrangementer. Planlægning af turene er fordelt ud på hold af frivillige. Vi har brug for medledere, der: har gå-på-mod, engagement og rummelighed har erfaring med projektledelse har været leder for frivillige (helst også selv som frivillig) kan forpligte sig til at være en aktiv del af klubben i mindst et år Med et hjerte for børn Med lyst til at gøre en forskel Som frivillig bliver du en del af en inspirerende og meningsfyldt frivillig aktivitet, som gør en forskel for børn lokalt. Du bliver en del af en spændende organisation med stor gennemslagskraft. Du får mulighed for at tage relevante kurser. Vi glæder os til at høre fra dig. Mvh Linda Sommer, mob. 20244929 Mail: linda_sommer@outlook.dk
Se Bobl
Søger venskab/veninder
Søger venskab/veninder
Jeg er en kvinde på 24 snart 25 år som søger venskab/veninder. Jeg er fornyligt flyttet til, jeg er frisk på det hele om det så er søndag på sofaen med maske og fodbad eller en torsdag i byen, tur i biffen eller bare en hyggeligt aften hjemme med brætspil hvilket jeg er kæmpe fan af. Jeg kan os godt lide og spille ps4 eller tage på cafe og få en kop the eller kaffe eller tage på restaurant kæmpe fan af mad og har en lidt for sød tand. Jeg kan os godt lide og tage ud og se comedy, teater eller en tur i fitness. En god lang tur med en masse snak (kan selvfølgelig os snakke på cafe eller hjemme) bare et eksempel. Jeg har faktisk ikke rigtigt nogle begræning er frisk på meste elsker og være spontan. For mig er det endegyldigt om du bor i Fredercia, Århus, Kbh osv. Det blev en lidt lang beskrivelse om mig. Hvis du kunne have lyst så skriv endelig til mig :-)!!
Se Bobl
Socialt netværk ønskes
Socialt netværk ønskes
Jeg hedder Nanna og er 43 år. Jeg er adoptivbarn fra Indien. Jeg bor ved Aabybro og har bil. Jeg søger at udvide mit sociale netværk. Jeg er tilflytter til Nordjylland og bor sammen med min mand ( og min hund - tro følgesvend Emma). Min familie er lille og bor ikke i nærheden. Min mand og jeg er desværre barnløse. Det at vi er barnløse, og at jeg har svært ved at etablere oprigtige sociale, vedblivende og nærværende fælleskaber gør at jeg prøver at oprette en "bobl". Selv om det at oprette en sådan "bobl" i sig selv også er en udfordring. Men jeg har håb og tro på det kan byde noget positivt med sig. Jeg vil gerne tænke om mig selv at jeg er en oprigtig, nærværende og omsorgsfuld ven og kan stoles på. Glad, humoristisk,seriøs og vil også de alvorlige og fortrolige snakke. Min tilværelse opleves til tider ensom og angstprovokerende. Det skyldes selvfølgelig også at jeg har været igennem alvorlig sygdom, fået konstateret let aspergers i en sen alder, mange menneskelige afvisninger (oplever ikke at være en del af et fælleskab), fik hudsygdommen vitiligio, og at skulle sande et liv uden børn. Jeg har forsøgt på forskellig vis at bryde ud af den tilværelse der kan være svær. Men uden held. Jeg har ikke de traditioner og holde punkter i mit liv med andre mennesker jeg så inderligt ønsker mig. Mange i ens omgangskreds har qua børn, studie, arbejde mv. dannet venskaber og traditioner. Jeg har svært ved de uformelle fora fx msn, facebook osv. Møde i virkeligheden med hinanden med gode oplever i fokus, reglmæssig mail skrivning (penneven) og en telefonsamtale er mere mig, hvor relationen er levende og man faktisk lære hinanden at kende.. Jeg er uddannet pædagog arbejder til daglig på fuldtid - et arbejde som jeg er meget optaget af og engagere mig i. Udefra kan det se ud som om alt er intakt og godt. Da jeg klare dagligdagen og det, der forventes af mig. Jeg drømmer om at have fælleskaber hvor vi fx har madklub, kortspil klub, gå i teater - kulturelle oplevelser, tage på ture,Studiegruppe, hvor vi kunne diskutere pædagogik og etik mm. standtur, gåture i vores smukke danske landskab, Jeg ser tit arrangementer, foredrag mm. jeg gerne ville deltage i, men mangler en ven at følges med. Lad ikke afstanden afholde dig. Jeg kommer både til Mors, Thisted, Hjørring, Ry, Århus, Aalborg, Nørresundby. Har du lyst til at lære mig at kende høre jeg meget gerne fra dig. Alder er underordnet - det er relationen der er vigtig for mig. Måske kan du inspirer mig med ting at følges ad til.
Se Bobl
Ledsager/godt selskab
Ledsager/godt selskab
Hej med jer :-) Mit navn er Alice, jeg er en kvinde på 65 år, som har mod på livet. Desværre er jeg ramt af sygdommen sklerose, hvorfor jeg sidder i elektrisk kørestol. Jeg har tidligere været meget aktiv og brugt min hjælperordning på at komme ud og gå diverse ture, tage i biografen, besøge cafeer og komme ud i naturen. Dette kan jeg desværre ikke længere, da jeg nu ikke har denne ordning længere.. Jeg har en fortid inden for politiet, har gået til gymnastik, slægtsforskning, kor, linedance og er generelt meget snakkesalig. Jeg søger derfor ledsagere / godt selskab. Jeg er altid frisk på en hyggelig snak med en positiv person, jeg vægter godt humør højt. Grundet min situation har jeg svært ved at svare herinde hurtigt, men jeg får hjælp af min datter, når hun besøger mig. Så væbn jer endelig med tålmodighed, så skal I nok få et svar fra mig :-) Grundet min situation har jeg ikke let ved at komme ud, så jeg vil sætte pris på, du kan komme til mig. Jeg bor i en stuelejlighed med en lille have til og har desuden selskab af min kat, Tika - som er ganske fredelig. Jeg ser meget frem til at høre fra dig!
Se Bobl