Tilbage til boblerne

Søger reservebedste

Vi er en lille familie på Anina 4 år, Amalie 7 år og mor på 34 år.
Da vores netværk ikke just er så stort og mor studere. Så står vi og vil gerne byde en reservebedste velkommen som gerne vil være en del af vores liv. Og som gerne vil kunne hjælpe mor ved sygdom af børnene. Børnene går hhv i børnehave og 1. Klasse. Amalie er spejder og Anina er hestepige. Mor er igang med social og sundhedshjælperuddannelsen og hækler og lytter til lydbøger når tiden tillader det.


Vi bor i det sydlige nordjylland.

Håber at der skulle være en der vil berige vores liv ved at være en del af det. :)


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 182.032 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Søger Reservebedste
Søger Reservebedste
Hej. :-) Vi er en familie på 4, bestående af far på 26 mor på 26 og vores to børn på henholdsvis 3,5 og knap 2 år. Vi står indimellem og mangler lidt hjælp til at se efter ungerne, hvis vi skal noget uden børn, eller hvis arbejdstiderne er lidt presset ifht. Åbningstider i institutionen. Vi står i den ærgerlige situation at mine forældre desværre ikke længere er i blandt os, og min mands forældre bor på Lolland (vi selv er bosat i Randers), så pasning er ikke lige en mulighed for bedsteforældrene. Derfor søger vi en reservebedste, i håb om at vores børn kan danne en god relation pg få en god voksen reservebedste i deres liv. Lidt om os: Jeg er uddannet pædagogisk assistent, og skal ind og studere socialrådgive her til slut sommer. Lige pt. Arbejder jeg i førskole gruppe. Min mand er uddannet social og sundhedshjælper og har fast arbejde 35/t ugentligt. Vores søn på knap 2 år, er kærlig, mild og en lille spasmager. Der kan også være fart over feltet, men på den gode måde. Vores pige på 3,5 er en stor meget dygtig pige, kærlig, omsorgsfuld, god til at hjælpe, men også indimellem en smule bestemt, hun ved hvad hun vil. :-) Vi håber at hører fra den helt rigtige, kærlige, omsorgsfulde og nærværende reservebedste som evt. Selv mangler lidt ekstra kærlighed i form af børn. Mange hilsner fra Fie.
Se Bobl
Søger reservebedste
Søger reservebedste
Hej, vi er en lille Familie med 4 pers. Mig Erika , Annabelle, Silas og Hector (hund). Annabelle og Silas er tvillinger og de fylder snart tre år, Vi stammer fra Østrig og mangler derfor familiekredsen her i Denmark.. Mig som er alene mor, arbejde som Social og sundhedsassistent i Esbjerg på 30 timer/uge, og arbejde hver tredje weekend. Vi søger derfor en kære reservebedste mor eller reservebedsteforældre de kan tager sig af mine guldklumper en gang i mellem når jeg skal arbejde i weekenden eller hvor far ikke kan passe dem. Far har børnene alle anden weekend, og er desvære slet ikke fleksibel hvad weekender angår. Som alene mor kunne være dejligt at have en weekend for sig selv mindst en dag hvor jeg kunne gøre noget formig selv osv... Jeg håber vi kan finde en søde dame der er friske nok til at passe mine guldklumper, de savner også min Mor som bor i Østrig, så det kunne kun være godt hvis vi kunne finde en kærlig Dame på den måde. Hvis du har interesse, at lære os kender så du er meget velkommen til at ringe til mig under min mobil: 60520822 .
Se Bobl