Tilbage til boblerne

Veninder og kammerater

Hej. Pige på 61 år. .Vil gerne møde nye veninder også mænd til socialt samvær af og til fra omegnen og se om kemien passer.
Mine interesser er alsidige, kan være små gåture, udflugter, fiske, kræmmer, hygge over en kop kaffe, er nysgerrig på livet og har mange flere interesser. Er en positiv person. Forventer også andre er det.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 173.145 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Svømmemakker søges
Svømmemakker søges
Hejsa! Jeg hedder Laura og jeg er 21 år. Jeg vil gerne i gang med at motionssvømme et par gange om ugen - jeg flytter til Virum i august og vil derfor rigtig gerne ud i Furesø (ved Frederiksdal Fribad) og svømme, nu hvor det er så varmt, da udsigten er lidt mere spændende end i svømmehallen. Men man må selvfølgelig ikke svømme på åbent vand alene! ;) Mon der er nogen der kunne være svømme-buddies med mig?, Gerne nogen som også bor i Lyngby-området eller som har lyst til at tage herop for at svømme i Furesøen :) Udover weekender vil jeg kunne svømme hverdage efter 17 - måske også om morgenen inden 8 (hvis jeg skal være optimistisk...) Lidt om mig: Jeg starter på softwareteknologi på DTU i september (derfor jeg flytter til Virum), jeg elsker spil og har ellers meget skiftende interesser - lige nu er jeg interesseret i maling og ja, svømning (men jeg er en kæmpe nybegynder).
Se Bobl