Tilbage til boblerne

Veninder/Kammerater søgers

Jeg søger gode veninder/ kammerater i Odense området.
Jeg er til cykelture eller cafe tur. eller bare noget hygge hvor som helst.
Håber der findes nogle sjove mennesker der ude. Der er til lidt nyt input i livet. og vi kan lave noget sjovt sammen. :-)
Jeg er 41 år og midt livet. jeg har ikke meget netværk.
Jeg er frisk på mange ting som fysik aktivitet og stille gå ture eller yoga :-) eller hvad vi nu finder på hvis kemien er rigtigt god.
Jeg glæder mig til at møde nye venner med god karma :-)Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 182.032 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Veninder omkring 18-25 år
Veninder omkring 18-25 år
Hej venner! Jeg søger veninder på omtrent 18-25 es alderen omkring området, da jeg gerne vil udvide min vennekreds. Jeg er med på kano- cafe- og shoppingture, fitness relaterede aktiviteter, real talks, bagning m.m. Info om mig: Jeg er en pige på på 19 år. Vennerne vil præsentere mig som: sprudlende personlighed med et præg af spontanitet, utroligt venlig, loyal samt kærlig og en positiv sjæl. Min dagligdag består primært af gymnasiet og træning. Derudover er jeg udenfor i naturen en del. I weekenderne er jeg sammen med kammeraterne og fester en del. Hurtig opsummering: 1. Træner - pole dance - fitness - pilates 2. Gymnasiet på 2 år til sommer 3. Jeg drikker ikke - men fester meget i byen osv. Krav: 1. Du skal være forstående og venlig. 2. 18-25 års alderen ca. 3. Please tag i byen med mig 😂 Lyder det som noget for dig! Så skriv endelig. Du er garenteret en helt perfekt kandidat!
Se Bobl
Historier fra lokalpatrioter
Historier fra lokalpatrioter
Hej :-) Bosætningskampagnen 'Følelsen af Faxe' søger folk i alle aldre til at fortælle andre om, hvad der er særlig godt/rart ved at bo i Faxe Kommune? Er det naturen? Naboskabet eller fællesskabet i strikkeklubben? Fodboldklubben? Den korte transport til arbejde eller den gode daginstitution? Du ved det bedst? Og du er den bedste ambassadør for byen :-) Hvis du siger ja til at være med, siger du samtidig ja til at lade dig interviewe og få taget et billede. Begge dele vil blive brugt på Facebook-side 'Følelsen af Faxe'. Kontakt Signe Munch-Pedersen på smunc@faxekommune.dk eller ring til mig på mobil 21 66 82 80. Du kan læse mere om Følelsen af Faxe på http://foelelsenaffaxe.dk/ Jeg glæder mig til at høre fra dig. Med venlig hilsen Signe Munch-Pedersen Mobil: 21 66 82 80
Se Bobl