Tilbage til boblerne

Nye input. Nye venner?

Hej,

Vi er et par fra Midtsjælland, der leder efter nye indput. Vi er 45 og 50. Vi håber, at der er nogle par, som vi kan mødes med, til hyggeligt samvær over lidt mad, eller en dejlig tur ud i naturen. Eller blot en spontant kop kaffe på en café.

Vi er afslappet, positive og glæder os over de små ting i livet.

Vi bor i Tølløse, sammen med en flok store piger, på vej ud i livet.

Hilsen Jørn og Bell


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 184.100 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Ny i Næstved søger venner
Ny i Næstved søger venner
Hej Jeg er en familiefar på 38 år, der flyttede fra København til Næstved med min kone og to børn for et par år siden. Da mine venner bor i hovedstaden, kunne det være rart at lære andre at kende i Næstved, som er i samme situation og samme sted i livet som mig. Måske er du også tilflytter og kunne godt tænke dig en ven i nærområdet? Så er du velkommen til at skrive en privat besked til mig, hvor du fortæller om dig selv. ----- Om mig: 38 år - leder efter mandlige venner ml. 30-45 år Akademiker Meget interesseret i kultur og historie og har selv arbejdet med dette i mange år i kultur- og undervisningsbranchen. Stor interesse for musik. Har tidligere sunget i et band, pladesamler, elsker at gå til koncerter, plademesser, musikquiz osv. Glad for at rejse og få nye input. Det er også derfor, jeg laver dette opslag. Savner pulsen i København, men sætter til gengæld også stor pris på roen (og de billige huspriser!) i Næstved. Masser af humor og udsyn. ----- Sammenfald i interesser, alder, baggrund? Så håber jeg, du vil skrive en privat besked til mig..
Se Bobl
Veninder i København og omegn søges
Veninder i København og omegn søges
Jeg er en glad og udadvendt 1974'er som søger lidt nye veninder og relationer. Jeg er bedst på tomandshånd eller i små grupper. Jeg har været selvstændig erhvervsdrivende siden 2003, og er forretningsdrivende og behandler. Jeg har egen praksis og forretning på Frederiksberg, hvor jeg er massør og rådgivende terapeut. I min forretning sælger jeg små gaveartikler, sten, krystaller, olier, tarotkort og andre spændende spirituelle ting og sager. Endvidere er jeg en rigtig ildsjæl og iværksætter :-) Jeg har været sammen med min mand i 20 år, ingen børn og jeg elsker dyr (nok mere end mennesker) LOL :-D Søger veninder til biografhygge, hjemmelig hygge, gå ud at spise, tage på café, rejse på små storbyferie turer til London, Rom m.m. og du må gerne være GLAD for at tale i telefon :-) Du må også MEGET GERNE interessere dig for det spirituelle og holistiske, have nysgerrighed på det og synes at det er spændende. :-) Veninder som ønsker en nær relation foretrækkes, da jeg har mange bekendte, og ikke ønsker flere i den kategori. Alder er ikke vigtigt for mig. Mit netværk spænder af mennesker fra midten af 20'erne til starten af 80'erne. Men du skal kunne lide dyr :-) Det er vigtigt for mig, og i min verden siger det meget om et menneske, hvordan man er og behandler dem som er "ikke-mennesker." Du skal være et ærligt, rart og ordentligt menneske overfor dig selv og dine omgivelser, for det er jeg overfor mig og mine omgivelser. :-) ;-) Jeg er RIG på livserfaringer i rigtig mange retninger, samtidig med at jeg er ungdommelig af sind. Jeg er på en måde stadig i mine tanker slutningen af 1980'erne - det var nogle fede år som betyder meget for mig. :-) Jeg arbejder en del, men er du den rigtige veninde hvor vi bare klikker og går i spænd, giver jeg mig tid og engagerer mig. Min forretning er som skrevet på Frederiksberg, og min mand bor også på Frederiksberg og jeg er opvokset der også. Jeg har min daglige gang på Frederiksberg. Jeg bor dog i Rødovre, jeg har bil og er ikke bange for at bruge den, og kommer nemt rundt. :-) Jeg er sjov at være sammen med :-) :-) Elsker at være ironisk og kører dialogerne helt over styr og bare være flad af grin, og jeg kan være dybt alvorlig, og måske til tider virke lidt hård. Jeg er givende og ELSKER at gøre andre mennesker glade, men man skal ikke tage mig forgivet og man skal ikke udnytte min generøsitet, så slår jeg stiften i! Hvis du synes min beskrivelse lyder spændende, så send en besked :-) Glæder mig til at høre fra dig! Du er også velkommen til at se mere på min firmahjemmeside www.hwi.dk så kan du se hvad jeg laver i store træk :-) De bedste hilsner Flygirl05 Har senest været logget på 15. juni 2019 kl. 10:18.
Se Bobl