Tilbage til boblerne

Gå/legemakker til hund søges

Hej allesammen! :)
Jeg er en pige på 23 år, der hedder Natasha, som gerne vil socialisere min hund Loki mere, end hvad han bliver i forvejen. Jeg elsker at komme ud i naturen og gå lange ture, og nogle gange ville det være rart med en gåmakker til dette formål - og så kan hundene også få nye bekendtskaber :).
Loki er en nysgerrig cocker spaniel, som elsker at lege og gå lange ture. Han er ikke så glad for små hunde, da han flere gange som hvalp er blevet overfaldet af små hunde, men jeg vil gerne prøve det af, hvis du/i er klar på det :).
Da hunde er som os, er det ikke sikkert, at hverken vi eller vores hunde for den sags klikker sammen, så jeg tænker, at vi i første omgang mødes kort og ser tiden an, om vi på længere sigt kan få nogle gode stunder sammen både hunde og ejere.
Jeg bor i Tilst og har desværre ikke bil, så jeg kan ikke selv komme alt for langt fra hvor jeg bor :)
Hvis dette lyder som noget for dig og din hund, må i meget gerne kontakte mig! :)


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 184.097 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Frivillig i “Bedste i Børnehuset”
Frivillig i “Bedste i Børnehuset”
Har du en passion for guitarspil, sang, teater, maling, brætspil, papmachéfigurer, strikning, højtlæsning, historiefortælling, sandslotte eller noget helt andet, som du har lyst til at dele med en mindre gruppe børn i en vuggestue eller børnehave i Lyngby-Taarbæk? Så meld dig som frivillig i Bedste i Børnehuset. Da vi arbejder sammen med børnehusene ligger langt størstedelen af foreningens aktiviteter på hverdage i dagtimerne. Som frivillig i Bedste i Børnehuset har man tæt kontakt til børn og kan komme i besiddelse af personfølsomme oplysninger. Derfor indgår alle frivillige en skriftlig aftale med foreningen og der indhentes børneattest. Læs evt. Aftale om frivilligt arbejde Bedste i Børnehuset. Læs mere på bedsteiboernehuset.dk Hvis du har lyst til at blive frivillig i Bedste i Børnehuset, så send en mail til bedsteiboernehuset@gmail.com eller ring til Helle Sondt (formand) på tlf. 23 60 18 33 eller Anne-Marie Eskesen (næsteformand) på tlf. 26 50 44 33.
Se Bobl
Venner og veninder savnes
Venner og veninder savnes
Jeg er en ung kvinde på 24 som savner nogle venner/veninder at mødes med - jeg bor i Vanløse og går på universitetet på Frederiksberg Campus hvor jeg læser til dyrlæge (jeg har ca. 3 år tilbage på studiet - jeg regner med rent faktisk at have styr på det om 5 ;)) Jeg bruger en del tid på studiet, at være en del af foreninger og udvalg, arbejde og alt det andet man nu kan få tiden til at gå med. Jeg savner nogle venner/veninder til at få mig væk fra mit studiemiljø, for selvom jeg har dejlige venner i forbindelse med studiet kommer samtalen ofte tilbage til studiet og eksamener, som der jo er en del af. Jeg elsker at spille spil, jeg er nogenlunde til at bage, jeg har en cykel og jeg har intet imod at tabe i bowling eller lakrids-snørrebånds-spisnings-konkurrencer;) Skriv endelig hvis du også savner lidt nye bekendtskaber i dit liv Mvh. Katja
Se Bobl