Tilbage til boblerne

Nye venskaber

Hej jeg er 36 år og bor lidt udenfor Horsens. Jeg er gift og har to børn på 3 og 5 år. Jeg søger nye venskaber. Det kunne være til en tur i biografen, ud at spise, en gåtur eller hvad vi lige har lyst til.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 182.224 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Nye venskaber søges
Nye venskaber søges
Jeg er 51 år og bosiddende i Skanderborg. Jeg har ingen børn. Indtil fornylig har jeg haft en lille hund. Min familie er meget lille og har ikke megen kontakt med dem. Min omgangskreds er blevet mindre med årerne og søger nye venskaber. Jeg ønsker, at vi kan besøge hinanden og dele oplevelser sammen. Det kan være spisning, koncerter, cafe ture, gå- og cykelture, ferierejser, sejle osv. Arbejdsmæssigt er jeg selvstændig inden for økonomi. Fritiden bruges bl.a. på dans, yoga, gå- og cykelture, kreative sysler som syning og kold glas kunst, hus. I denne sommer er jeg frivillig på en af Red Barnets sommerlejre. Bor du i Skanderborg Kommune, kan du desværre ikke skrive til mig, da kommunen endnu ikke er en del af Boblberg. Hvis du er interesseret i at skrive og mødes, er du velkommen til at skrive til mig på jee@mail.tele.dk
Se Bobl
Nye venskaber/rejsepartner
Nye venskaber/rejsepartner
Hej :) Jeg er en ung kvinde på 28 år som søger nye venskaber/bekendtskaber. Som årene er gået og man vokser fra gamle venskaber, må jeg erkende at dette desværre også er sket i mit sociale netværk. Jeg søger derfor nye bekendtskaber/venskaber hvor interessen for at rejse sammen også meget gerne må være til stede. Jeg er i øjeblikket i gang med en større livsstils og livstilværelses ændring og prøver samtidig at finde tilbage til mine egne drømme efter nogle år med lidt forvirring omkring hvor jeg ønskede mit liv skulle føre mig hen. Jeg er meget interesseret i musik - Synger, skriver tekster og spiller klaver (primært klassisk klaver). Skulle dette også være noget du/i interesserer jer for er det et dejligt plus :) Udover dette har jeg dog også en masse andre interesser, så vi skulle nok kunne finde noget at snakke om :) Hvis det kunne have jeres interesse er i velkomne til at sende mig en besked :) Ser frem til at høre fra dig/jer!
Se Bobl