Tilbage til boblerne

Søger veninder og par venner

Kvinde 47 år søger veninder til hyggeligt samvær f.eks. cafeture, gåture, løbeture, fælles interesse som håndarbejde eller andet hyggeligt.
Har store børn, så nu er tiden der til at forkæle sig selv med lidt kvalitid og gode veninder.
Det kunne også være hyggeligt at mødes parvis og lave lækker mad eller tage på ture sammen.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 184.100 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Venner og veninder søges
Venner og veninder søges
Jeg er en kvinde på 50 år ung af sind og med masser af humor og mor til 2 store piger, som ikke er så afhængig af mig mere 😊 så jeg har en masse tid, derfor søger jeg venner og veninder til café, mad, Nicecream, picnic, Sommerdans, drinks Aften og oplevelser i fælledparken og kildevældsparken Jeg bor på ydre Østerbro og vil gerne mødes tæt på Lidt om mig selv 😊 Jeg nyder livet og prøver at være så god som muligt ved mig selv, og forkæler mig med blomster og gaver. Derudover svømmer jeg et par gange om ugen. Jeg har en selvhjælps bogklub, hvor vi er nogle kvinder der mødes en gang om måneden på café og deler ud af vores erfaring med bogen. Jeg går en del op i miljøet, genbruger det jeg kan, og køber helst ikke plastik, frugt og grønt skal være økologisk. Udover det er jeg en smule spirituel med tarotkort. Hvis dette fanger din interesse, så skriv og lad os mødes.
Se Bobl
Søger veninder/vennepar
Søger veninder/vennepar
Hej 😊 Jeg er en kvinde på 26 år. Jeg bor sammen med min mand og vores hund og jeg er nu i 29. Uge med vores første barn 🥰 Til daglig går jeg på VUC i Aars, hvor jeg er ved at læse en HF for at komme på pædagogseminariet bagefter 👩🏼‍🎓 Og min mand er selvstændig bygningsmaler 🏠👨🏼‍🎨 Jeg må desværre indse at jeg ikke har så mange veninder, så søger nogle piger som har lyst til en masse venindehygge - det kan være alt fra en gåtur i det fri til at lave noget mad sammen eller andet tøsehygge 😊 Skriv endelig hvis du også mangler en god veninde (eller flere) 😊 Vi må også som par indse, at de “venner-par” vi troede vi havde, måske nærmere bare udnyttede os... så vi søger nye spændende bekendtskaber vi kan bruge nogle hyggelige aftner med 😉
Se Bobl