Tilbage til boblerne

Ven/veninde søges - Randers

Hej

Jeg er en ung kvinde på 27 som søger en at dele nogle hverdagsaftner med, da min kæreste arbejder om aftenen og er sent hjemme i hverdagene.

Jeg søger mest en som har lyst til at følges i fitness og svømmehallen da jeg gerne vil træne op til Nordic race og div løb i 19. (Er pt slet ikke i form ;))

Jeg overvejer at skifte fitness center til Randers spa og Wellness så det hele er samlet under et tag.

Det behøver ikke kun være træning, jeg er også meget kreativ med div projekter (hækling, sygning, dekoration af div ting osv.) og jeg siger heller ikke nej tak til en lækker kop kaffe/kakao.

Det vil også være lækkert med lidt sparring omkring dagligdagens problemer og hvad der ellers måtte ligge og ulme under huden efter en lang arbejdsdag

Så endeligt bare en ven/veninde hvor vi kan støtte op omkring hinanden og have nogle sjove timer sammen.

Lidt om mig:
Uddannet sosu hjælper, salgsassistent, guide/sportsguide, og er nu igang sol kontor elev

Har boet i Randers 1 år.
Har 2 kaniner
Bor i lejlighed sammen med min kæreste


Hvis du vil vide mere om mig, eller fortælle lidt om dig selv er du meget velkommen til at skrive -

michellelouise1606@gmail.com

Glæder mig til at se om der findes en derude 😋


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 183.752 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Veninder søges
Veninder søges
Jeg søger nye veninder, den sidste slap væk.. Jeg er en frisk pige på 41 år, der er lever livet med et glimt øjet og et smil på læben. Jeg søger veninder der tør se mig i øjnene og ind bag min facade og konfronterer mig, når smilet er falsk, for det har jeg brug for. Lidt om mig: studerende (revalident), mor og hustru. Elsker dyr har 11 chinchillaer, fire pindsvin, syv katte (indekatte), (fem sphynx, en perser og en orientaler) og en hund (cavalier king charles spaniel). Jeg er personlig kristen, men det må ikke skræmme dig væk. Det får du: en veninde med et hjerte af guld. Jeg har humor, let til smil og et meget lyst sind. Men jeg er også stærk mentalt Desværre betyder det så også at jeg glemmer mig indimellem . Jeg holder af at snakke, spille spil og at være kreativ. Jeg drager på udstilling med mine katte. Hvis du tror du ville kunne være min veninde, så skriv til mig.
Se Bobl
 HANDY-MAND TIL RØDE KORS
HANDY-MAND TIL RØDE KORS
HANDY-MAND SØGES SOM FRIVILLIG TIL RØDE KORS BUTIKKEN I TAASTRUP Vi er et team på over 60 frivillige. I vores såkaldte møbelafdeling mangler vi en person til at checke indkomne møbler, sortere diverse donationer, skrue en skrue ind, hvor det er nødvendigt, være med til at prissætte sammen med andre. Dagene er aldrig ens, og vi forventer, at du har lyst til at give en hånd med, hvor der er brug for. Du vil selv få mulighed for at sætte din dagsorden. Har du lyst og mulighed for at være medhjælper i kørslen, når der en sjælden gang er behov for det vil det være et ekstra plus. Torsdag og fredag formiddag eller eftermiddag vil være at foretrække, men en anden dag kan også aftales. Har du lyst til at være frivillig i butikken i Høje-Taastrup én eller flere formiddage/eftermiddage om ugen, så henvend dig til Aktivitetsleder Carin Ekstrøm på tlf. 20467352 eller på mail carin@ekstroem.dk
Se Bobl