Tilbage til boblerne

Undervisning

Hejsa alle sammen
Jeg underviser i dansk, matematik og naturfag. Jeg er uddannet biolog, 27 år og har de sidste 4 år undervist folkeskoleelever gennem skoleåret og over sommeren, der har brug for at godt kick i disse fag. Var det noget for dine børn eller kender du nogen, som søger dette, så skriv endelig en privat besked. Jeg bor i Klmapenborg, men jeg kan tilbyde det i hele KBH.
Hilsen Trine


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 183.752 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

GRATIS undervisning tilbydes (FYN)
GRATIS undervisning tilbydes (FYN)
RIDEUNDERVISNING TILBYDES GRATIS. Hej. Jeg er en 17 årig pige, som har min egen pony, og som har brugt de sidste 2 år på, at undervise min lillesøster og nogen veninder. Nu søger jeg udfordring i form af nye elever. Jeg tager bus fra Nr. Broby til Odense, og er i indenfor det område (Det gælder fx. også Nr. Lyndelse og Højby), så kræver jeg intet for transport, men er det udenfor, er der selvfølgelig lidt omkring transport. Har I mulighed for at hente, fx. ved banegårdscenteret, så er det også helt fint. Erfaringer: 2011 - nu: Pasning af mine små søskende (de er nu 12 og 10) siden de var 5-6 år. 2016 - nu: Undervisning af veninder & min lillesøster. 2017 - 2018: Gået på Sydfyns Fri Fagskole, hvor jeg gik på Care-linjen, hvor vi havde meget om pædagogik, og også havde øvelser med børnehavebørn. 2018: Hjælper til ridelejr. 2018: Rytter, hestepasser & hjælpetræner. "Krav"/Ønsker til dig: - Du/I skal have egen hest/part, eller i det mindste mulighed for at låne en hest, da jeg ikke kan sætte hest til rådighed. Du behøves dog ikke at kende denne hest overhovedet. - Du/I skal respektere, hvordan jeg underviser (det skal mor også hvis hun er med på sidelinjen :P ) Her må selvfølgelig gerne siges fra, hvis du/I ikke kan lide den måde jeg gør det på, dog vil jeg meget gerne have, at du/I prøver at snakke med mig om det. - Det kunne være fedt, hvis du har lyst til at prøve andet end bare "sandkasse ridning". Ikke at vi behøves at ride udenfor ridebanen (eller marken hvis der ikke er ridebane), men fx. noget jordarbejde, trail eller ridning uden udstyr. - Alle aldre er velkomne, og alle niveauer. Dog skal der være en mor med, hvis du enten er under 13 (det behøves ikke være hver gang, bare første gang) eller ikke kan ride selv, uanset alder. - Du behøves IKKE at have redet før, og hvis du fx. har rideangst (KUN mild), så kan vi også prøve det. Kender du nogen, som måske kunne være mine test-elever, og på den måde få lidt gratis undervisning. Så kan i skrive til mig på; mitanze@gmail.com. Hvis I har spørgsmål, eller er bange for I fx. bor for langt væk, eller at rytteren/hesten ikke passer, men I er interesseret, så skriv, jeg er interesseret i ALT og ALLE :D - Maja B. Refsgaard.
Se Bobl
Græsk undervisning, gerne privat
Græsk undervisning, gerne privat
Jeg hedder Gitte, søger en græker, måske du findes her, ligegyldig om du er kvinde mand, men jeg vil gerne have en form for undervisning på lidt Højer niveau end fof Tror jeg vil spilde penge der, da jeg snakker meget græsk allerede, men gerne vil kunne det mere perfekt. Jeg har boet i 11år i Grækenland hvor jeg har lært en del, det er nu 14år siden jeg kom hjem men tænker at tage tilbage inden for ca 2 år og vil gerne kunne noget mere, af hensyn til job, selvom det nok skal komme, vil jeg gerne kunne mere. gerne tæt på lyngby ψάχνω για κάποιον που να μάθω περισσότερα Ελληνικά, μπορεί να μιλάει πολύ ελληνικά ήδη όταν έχω ζήσει στην Ελλάδα για 11 χρόνια, αλλά είναι 14 χρόνια από τότε που επέστρεψα στη Δανία και σκέφτομαι να γυρίσω πίσω
Se Bobl