Tilbage til boblerne

Frederiksberg Sport Stacking Klub

Sport- og speedstacking er en relativ ny sport i Danmark, men med et stort potentiale for såvel store som små. Det gode ved sporten er, at børn som regel altid er hurtigere end voksne til at stable de 9 eller 12 plastik-kopper, som man bruger i sportstacking.

Alle sportstackere - uanset alder - får dog med sikkerhed trænet deres koncentration og fokus samtidigt med, at man får bevæget sig. Sport Stacking forbedrer din koordination af begge hænder, højre/venstre hjernehalvdel og hånd-øje timing. Din koncentrationsevne og matematiske forståelse bliver trænet, og dine evner i samarbejde forbedres klart. Endelig øver du udfordringen med at blive god til at vise hvad du kan, og så er det sjovt.

En anden kæmpe bonus ved Sport Stacking er at der skabes venskaber på kryds og tværs af landet, uanset alder og hurtighed.

Vi træner i KU.BE
mandag fra 16:00 - 17:15 og torsdag fra 16:00 - 18:00.

Der er også træninger i Bülowsvej Hallen hver
onsdag fra 16:00 - 17:15 og lørdage fra 10:00 - 12:30.

For yderligere information kontakt formand for Frederiksberg Sport Stacking Klub, Henrik Engell-Hedager på tlf. 3170 0341

Læs mere her:
https://sites.google.com/view/fsskdk


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 173.145 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Skal vi lufte hunden sammen?
Skal vi lufte hunden sammen?
Jeg er en mand på 53 år med en dejlig Cattledog. Jeg er aktiv tennisspiller i Græsted, og har bekendtskaber her igennem. Mine venner er desværre spredt over hele landet samt i udlandet - så jeg føler et tomrum i min dagligdag. Jeg søger nye relationer m/k, der kan tage afsæt i interesser så som: naturoplevelser, div sport, foto, snak om det samfund vi lever i, en god aften med hjemmelavet mad, meningen med livet m.m. Jeg tænker, vi evt. kan lufte hund sammen ved Gilbjerg Hoved (tæt på Gilleleje) - se om vi måske har kemi og fælles interesser, der kan føre til et godt venskab og gode oplevelser. Jeg vil medbringe Bumle (han er på billedet). Du har sikkert også en dejlig hund - hvis ikke, så går vi bare med Bumle. Lidt kaffe på turen er også en mulighed :)
Se Bobl
Frederiksberg Rugby Klub
Frederiksberg Rugby Klub
Rugby er en kontaktsport, hvor alle kan være med, da der er mange forskellige positioner/roller på et hold, som kræver forskellige karakterer. Det er en er sjov sport som skaber en god holdånd, da teamplay er en nødvendighed. Sporten er kendt for passion, sammenhold, respekt, disciplin og ikke mindst fairplay. Klubben har hold for unge fra 12-14 og fra 15-17 år. Alle hold træner tirsdage og torsdage kl. 17-18.30. Rugby kan spilles af alle både høje, lave, tykke og smalle. Uanset alder eller køn. Det kræver ikke andet end et par gamle shorts, en t-shirt og et par fodboldstøvler. Hvis dette lyder interessant, skal du bare møde op til træningen, hvor du vil blive taget godt imod. Det koster ingenting at prøve at se om rugby er noget for DIG! Læs mere på: https://www.frk-rugby.dk/
Se Bobl