Tilbage til boblerne

Reservebedste

Hej mit navn er Michelle og jeg søger en reservebedste til min lille datter Hailey, på 2 år.
Da vi er alene og vores familie bor i Kbh, så ville det være rart at have lidt ældre bekendtskab, da Hailey tit savner sin mormor.
Vi kan rigtig godt li at gå ture i skoven, være på legepladsen, kigge på dyr osv. Kunne du have interesse i at deltage i det, så skriv endelig til os.
Mvh Michelle 😊


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 172.689 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Reservebedste
Reservebedste
verdens Måske skønneste børn mangler en reservebedste. De er 2 og 5 år. Vi er en familie på 4 der er flyttet fra Kbh, familie og netværk, til Aalborg. Vi elsker Nordjylland! Vi vil gerne blive her, men min mand og jeg på hhv 35 og 33, vil gerne etablere et netværk og møde nye mennesker. Som reservebedste i vores familie forestiller vi os, at du kan blive en del af familien, men mindre kan bestemt også gøre det!. Tage med på ture, spise aftensmad med os, læse og lege med børnene og måske drikke en kop te eller kaffe og få nogle skønne gode samtaler. Vi er en familie der gerne griner meget, vi er åbne, videbegærlige og empatiske. På sigt vil du måske passe vores børn ved fx sygdom når vi skal på arbejde, men det er ikke det primære. Måske er dine egne børn blevet voksne og har travlt, eller flyttet til Kbh! Måske har du ikke fået børn/børnebørn, men hjerterum og lyst til, at give denne relation en chance 😊 Håber at høre fra dig ❤️
Se Bobl
Søger reservebedste
Søger reservebedste
Hej, vi er en lille Familie med 4 pers. Mig Erika , Annabelle, Silas og Hector (hund). Annabelle og Silas er tvillinger og de fylder snart tre år, Vi stammer fra Østrig og mangler derfor familiekredsen her i Denmark.. Mig som er alene mor, arbejde som Social og sundhedsassistent i Esbjerg på 30 timer/uge, og arbejde hver tredje weekend. Vi søger derfor en kære reservebedste mor eller reservebedsteforældre de kan tager sig af mine guldklumper en gang i mellem når jeg skal arbejde i weekenden eller hvor far ikke kan passe dem. Far har børnene alle anden weekend, og er desvære slet ikke fleksibel hvad weekender angår. Som alene mor kunne være dejligt at have en weekend for sig selv mindst en dag hvor jeg kunne gøre noget formig selv osv... Jeg håber vi kan finde en søde dame der er friske nok til at passe mine guldklumper, de savner også min Mor som bor i Østrig, så det kunne kun være godt hvis vi kunne finde en kærlig Dame på den måde. Hvis du har interesse, at lære os kender så du er meget velkommen til at ringe til mig under min mobil: 60520822 .
Se Bobl