Tilbage til boblerne

Rejsepartner søges (Asien)

Hej :)

Vil du med ud i verden? Jeg søger en rejsepartner, til at dele mine oplevelser med.
Jeg er en mand på 36 år. Rolig, rar, nem at snakke med og nede på jorden.

Da jeg arbejder som gartner, er der ikke meget at lave om vinteren. Derfor vil jeg gerne afsted omkring november-februar (2018-2019) i 4-6 uger cirka.

Nogle af de lande jeg godt kunne tænke mig at opleve er: Thailand, Malaysia, Indonesien, Myanmar, Bangladesh, Nepal. Der bliver selvfølgelig ikke tid til at opleve alle landene... Jeg er meget åben for forslag og idéer omkring rejsen.

For mig handler det om at opleve dét, som det enkelte land kan byde på (klatre, vandre, bjerge, natur, vandfald, ture-på-lejede-knallerter, madoplevelser mm)

Detaljer om hvor, hvonår, hvad og hvordan må vi tage over mail, facebook eller tlf.
Jeg bor i København.
Skriv en mail til madshvidbergandersen@gmail.com
- så tager vi den derfra

Med venlig hilsen
Mads


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 184.099 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Kreative venner/veninder søges
Kreative venner/veninder søges
Pænt goddag til jer alle 🤗😃 Ung kvinde. Jeg søger venner, som jeg kan være kreativ med 🤩 Jeg nørder selv med: - Min egen hjemmeside - Male på lærred - Scrapbog og billedcollager - Hobby (klistre, klippe, male “dimser”) Det er IKKE et krav, at du skal gå op i de samme kreative ting, som mig. Men jeg ønsker kreativ samvær. Det er ligemeget om du syr/strikker/hækler/knytter, laver hjemmeside, nørder med ler eller noget helt helt andet. Hvis blot du ønsker at være kreativ sammen med mig 😍 Om mig: - 31 år (meget snart 32 år 😎) - Har en dreng på 10 år - det er underordnet om du har barn - Går hjemme pga. sygdom (jeg har dog stadig livsglæde/livsmod) Jeg er ret fjollet, uhøjtidelig, afslappet, smiler oftest, udadvendt, snakker til tider (for) meget 😂 Jeg er en god støtte og kan både de fjollede/useriøse samtaler, men er også god til at lytte/snakke om de mere seriøse emner 👍🏻😊 Med venlige hilsner og mange kram Micka
Se Bobl
Venner og bekendskaber søges
Venner og bekendskaber søges
Hej, Jeg er en kvinde på 28 år som savner nogen mennesker i mit liv. Jeg har haft et lidt turbulent liv, som er en længere historie, men derfor er mit netværk meget begrænset. Jeg bor lidt uden for viborg, sammen med min kæreste, i et lille hus på landet. Vi har ingen børn endnu men vi ønsker os inderligt at få det og vi er derfor i gang med fertilitetsbehandling fordi vi ikke selv kan få det til at lykkes. Jeg studerer til socialpædagog på VIA i viborg hvor jeg er færdiguddannet til sommer næste år. Mine interesser er meget forskellige og er ikke bange for at prøve noget nyt. Jeg elsker dyr og naturen og kan bruge mange timer på at være ude på den ene eller den anden måde. Om det er aktivt med en løbe eller cykeltur eller det er med madkurv og hygge. En god shoppetur siger jeg heller ikke nej tak til eller bare en tur på café. At gå i byen gør jeg ikke særlig meget i længere, men ind i mellem kan jeg godt få lyst til at gejle mig helt ud og tage ud og svinge træbenet😝 jeg går ikke i byen for at drikke mig fra sans og samling, har jeg aldrig brudt mig om. Tager ud for at danse til mine ben falder af😅 Kan godt nyde en øl eller et glas vin ind i mellem i hyggeligt selskab😊 Jeg ønsker at møde nogen mennesker som jeg kan tale med og mødes med om alting og ingenting. Det håber jeg kan give noget mere værdi i mit liv. Da viborg kommune ikke er en del af det her fællesskab endnu, vil jeg ikke have noget imod at blive kontaktet på Messenger hvis du har lyst til at lære mig bedre at kende. Venlig hilsen Annica Christensen
Se Bobl