Tilbage til boblerne

Ny Bedste veninde(r)

Hej!

Jeg søger veninder til alt hvad veninder kan bl.a.: filmhygge, byture, gåture, gode snakke og madlavning.

Jeg er fra Nordjylland men bor i Bramming mellem Ribe og Esbjerg, Så søger veninder i området (helst i Bramming og Ribe området, men er åben for alt).

Jeg søger en eller flere jeg har noget til fælles med så hvis du genkender sig selv i noget af min beskrivelse, så skriv og spørg gerne, hvis der er noget du ønsker at vide.

Jeg er 34, gift, uddannet pædagog, mor til to små piger (fra 2015 og 2017), elsker at være kreativ (både med maling, papir, karton osv. men også madlavning). Jeg elsker at synge og fjolle, jeg elsker børn, især mine egne.

Jeg har ikke et godt forhold til min mor, men har en bror som jeg har et rigtig godt forhold til. Jeg har tidligere været uheldig med at veninder er flyttet langt væk (både i barndommen og i mit voksne liv) og selvom det ikke har været på grund af mig, så er jeg nok blevet lidt sårret og har svært ved at åbne helt op.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 172.689 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Reservebedste, veninder m/u børn
Reservebedste, veninder m/u børn
Hjertevarm reservebedste eller reservebedste-forældre søges til min dejlige datter på 8 år, som desværre mangler bedsteforældre. Hun har fornylig mistet sin oldemor , som hun var meget tæt knyttet til. Det har givet et stort afsavn og tomrum. Så jeg ved, at hun vil elske at få en kær bedste tæt ind på livet. Som kan lave nogle hyggelige ting sammen med hende og være en del af vores lille familie❤️ Min datter er en rigtig skøn, sjov, betænksom, omsorgsfuld, lattermild og livsglad pige, du vil elske at tilbringe din tid med. Vi Ønsker, at du vil være en del af vores lille familie og vi vil få nogle dejlige og hyggelige stunder sammen. Vi ønsker, at du tager med på ture, spiser sammen i ny og næ, laver hyggelige ting sammen med min datter og engang imellem passer hende alene. Derudover søger jeg også søde veninder og gerne med børn i samme aldersgruppe. Så vi kan lave en masse skønne ting sammen til sommer med eller uden børn. Fx. Lave mad sammen, Cafe’ture, tage til koncerter, på stranden, Zoo, picnic, Bakken, Tivoli etc. Håber at høre fra nogle skønne mennesker herinde og fra en hjertevarm reservebedste eller reservebedste- forældre til min dejlige datter❤️
Se Bobl
EFTERLYSER LIGESINDEDE ENLIGE...
EFTERLYSER LIGESINDEDE ENLIGE...
Jeg søger... venner /veninder, der IKKE vil diskutere mig ihjel eller lægge hele deres verden af problemer på mine skuldre. Jeg søger... venner/veninder der har erfaringer at byde på og som IKKE styres af et pendul, syd for navlen. Jeg søger... venner/veninder, der STADIG er AKTIVE mentalt som fysisk og som ikke besvimer ved, at høre ord der mest bruges i sex and the city. Jeg søger... venner/veninder i den modne alder, hvor en værge IKKE er påkrævet, hvis der drikkes et glas vin og hvor nok betyder nok. Jeg søger... venner/veninder der er IKKE rygere eller højest E-cigaret / lejlighedsvis selskabelig rygning. Jeg søger... venner/veninder der har lyst til en bytur og som IKKE har behov for at låne eller stille spørgsmålstegn ved, hvorfor et arrangement skal koste 100,- når man selv kan gøre det gratis. Jeg søger... venner/ veninder der er stilbevidste og som ved, hvornår tøj skal anvendes til fest og hvornår tøj skal anvendes la naturel :-) Kan du genkende dig selv mand eller kvinde, så kontakt mig gerne. Jeg modsvarer min efterlysning. Jeg er en kvik rapand, kreativ, altid i gang, men brændt ud når den første aften tv-avis begynder. Jeg har mange ideer, ligeså mange projekter. Jeg mangler 33 år af mit liv og mit døgn måtte gerne bestå af 48 timer. Jeg er 56 år af dåbsattest, ældre af ydre, langt yngre af indre :-) Lad mig høre... om der er én eller flere som minder om mig. Mvh. Susanne Forsøg på selfie d. 26.06.2018
Se Bobl