Tilbage til boblerne

Akademiker søger veninder 30-90

Nu Bryggebo på 45 år, oprindeligt fra Fyn. Har været på 6 års eventyr i udlandet og har også haft en afstikker til Aarhus. Mine gode venner har jeg stadig, men de er langt væk. Begge mine forældre er desværre døde, så jeg føler mig rodløs og savner nære relationer i vores dejlige hovedstad.

Det betyder meget for mig at have nogle nære relationer her i København. Jeg har min dejlige familie som består af min mand, en pige på 9 år og en dreng på 6 år. Et job har jeg også, som jeg er meget glad for.

Jeg elsker livet og bruger fritiden på kor, kajak, roning, svømning, bøger, musik og meget mere. Men jeg savner veninder i København- alder betyder ikke noget, blot der er kemi.

Som jeg har skrevet i overskriften, så er jeg akademiker og stortrives med mit arbejde på IT Universitetet. Jeg elsker fordybelse og udvikling - er akademiker med stort A :-)

Glæder mig til at høre fra lige netop dig. :-)

Mange hilsener,
Karina

Sidst opdateret: Oktober 2018.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 182.222 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Vil du matche venner i Næstved?
Vil du matche venner i Næstved?
Integrationsafdelingen Røde Kors Næstved-Fuglebjerg søger frivillige, som har lyst til at indgå i de koordinerende opgaver mellem kommune, andre frivillige organisationer og flygtninge. Vi søger ny energi og inspiration til at fremme integrationen i lokalområdet. Du vil indgå i en gruppe, hvor du vil få stor mulighed for at få stor indflydelse på, hvordan arbejdet skal foregå og få dine ideer ført ud i livet. Du må gerne have lyst til at organisere, have en god situationsfornemmelse og have lyst til at møde mennesker fra andre kulturer. Arbejdet består bl.a. i at: • Foretage match mellem flygtninge og netværksfamilier • Indgå i koordinerende møder mellem Næstved Kommune og øvrige frivillige organisationer • Tage initiativ til at finde nye netværksfamilier • Holde kontakt til de eksisterende netværksfamilier gennem forskellige tiltag • Deltage i interne møder i Røde Kors afdelingen • Indgå i PR-opgaver for at synliggøre integrationsarbejdet Hvis du vil indgå i det frivillige arbejde, må du påregne at skulle bruge ca. 3 timer ugentligt. Der er planlagte møder ca. 6 gange årligt ellers kan du frit planlægge dine opgaver. Vi kan til gengæld tilbyde dig: • Et meningsfyldt frivilligt job, der gør en tydelig forskel for de mennesker, du hjælper • At blive en del af et netværk med andre frivillige i Røde Kors • Mulighed for at deltage i relevante kurser og temadage Henvendelse til aktivitetsleder Bodil Brun Naestved.integration@rodekors.dk
Se Bobl