Tilbage til boblerne

Skal vi lufte hunden sammen?

Jeg er en mand på 53 år med en dejlig Cattledog. Jeg er aktiv tennisspiller i Græsted, og har bekendtskaber her igennem.
Mine venner er desværre spredt over hele landet samt i udlandet - så jeg føler et tomrum i min dagligdag.
Jeg søger nye relationer m/k, der kan tage afsæt i interesser så som: naturoplevelser, div sport, foto, snak om det samfund vi lever i, en god aften med hjemmelavet mad, meningen med livet m.m.
Jeg tænker, vi evt. kan lufte hund sammen ved Gilbjerg Hoved (tæt på Gilleleje) - se om vi måske har kemi og fælles interesser, der kan føre til et godt venskab og gode oplevelser. Jeg vil medbringe Bumle (han er på billedet). Du har sikkert også en dejlig hund - hvis ikke, så går vi bare med Bumle. Lidt kaffe på turen er også en mulighed :)


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 183.752 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Venskab, Hygge, Børn, Træning
Venskab, Hygge, Børn, Træning
Hej, Mit navn er Annie og over 30 år, kommet oprindelig fra Filippinerne og har boet i Danmark i rigtige mange år. Jeg taler dansk, filippinsk og engelsk samt er uddannet socialrådgiver. Jeg bor i Bagsværd sammen med min forlovede og min søn, som er 1/2 år gammelt. Vi har boet i Bagsværd (værebro) næste et år og har sparsomt netværk med børn, som er også 1/2 år gammelt ligesom min søn. Derfor søger jeg en med børn under 1 år der har lyst til at mødes en gang i mellem. Jeg kender dog rigtig mange og er venner med nogen, men de har desværre børn på over 1 år. Jeg er rigtig glad for at møde nye mennesker og er meget åbent både for dansk og dansk med etnisk baggrund eller en der har lyst til at tale dansk :) Jeg kan godt mødes hver 14 dage.. kan være en af dag i hverdagen eller weekenden.. Der er også mulighed for at kunne tage sin partner med :) Glæder mig til at høre fra jer :) Håber I har lyst til at mødes :(
Se Bobl