Tilbage til boblerne

Fodboldhold søges

Frisk udadvendt fyr på 27 søger nogen at spille bold med. Jeg er stærkest defensiv, men har ikke spillet i 5 år hvorfor kondien er helt til rotterne, så jeg skal ikke starte op i serie A.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 195.417 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Reserve bedsteforældre søges!
Reserve bedsteforældre søges!
Kære kommende bedsteforældre, Jeg skriver dette opslag, da vi inderligt går og mangler dig! Vi er en familie på 3(4), Kim (27 år), Jeanette (24 år), Oliver (2 år) og selvfølgelig vores lille hund Coco (2 år). Vi bor lidt uden for Hagested (Holbæk). Kim snakker ikke med sine forældre/familie. Jeanette har lang afstand til sin familie. Og det er derfor meget begrænset hvad vi har af netværk. Vi mangler en “reserve” bedste som kan være der for os alle, og som har lyst til at tage os ind i jeres liv. Vi søger dig som ville forgude vores dejlige søn. Og en han kan se op til, samt hygge sig med! Både ved sygdom og almindelig hyggepasning ved bedste forældre. Han er den skønneste dreng på 2 ben, som har smeltet mange hjerter på vores vej! Han går i en skøn dagpleje, hvor han har det dejligt og hvor der er tid til ham. Vi søger nogle vi kan støtte os op af når vi har brug for det. Nogle vi kan snakke med, være på ture med og bare have det sjovt sammen med! Vores drømme reservebedste er et par som har stor overskud og tid til os, en som kan blive et ekstra familie medlem med tiden, er kærlig og omsorgsfuld over for os alle 4, hjælper os til det yderste, har lyst til at snakke om alt og ingenting, værner om os når vi har brug for det (også når vi ikke har). Kort beskrevet mangler vi nogle bedsteforældre der har lyst til at komme ind i vores liv og fylde os med kærlighed. Kærligste håbefulde hilsner Jeanette,Kim og Oliver
Se Bobl
Netværk søges
Netværk søges
Jeg er 36 år og fornylig flyttet til Kerteminde. Jeg søger nogle at være i selskab med. Spille brætspil, gå ture, snakke, se film, fiske (har ingen erfaring, men har interessen og en fiskestang), nyde naturen og se på dyr. Er åben overfor nye måder at bruge tiden på. :) Søger netværk af alle køn, i alderen 30-45 år (skal tages som en guideline, ikke et ufravigeligt krav) Det vigtigste er livserfaring, at have mærket lidt til livets mindre kønne sider. Og åbenhed, rummelighed overfor mennesker som er ærlige og legefremme. Jeg kan lide at sejle (jeg har dog ingen båd :-) ) og svømme. Jeg er glad for ordspil og bruger det en del. Humor er en stor del af den jeg er, samtidig med at jeg også har en alvorlig side. En god kombination er vigtig. Ligesom filmene "Nu eller aldrig" og "Vores livs ferie". De handler om alvorlige emner, leveret med et glimt i øjet. Det er sådan jeg foretrækker at tilgå livet. Giv lyd :)
Se Bobl