Tilbage til boblerne

Nye bekendskaber

Når man har været flyttet væk fra netværket, og så kommer tilbage igen, så er det dælme svært at starte på en hel frisk.

Nye bekendskaber søges. Skal vi gå på cafe, en tur i skoven, op og træne, en tur i byen, eller bare sidde og vende verdenssituationen over en spandfuld the?

Frisk pige på 35, bor i Ballerup og arbejder i København. Glad og positiv.

Skriv da!!


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 173.152 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

ensom søger nye bekendskaber
ensom søger nye bekendskaber
Hej jeg er en kvinde, der søger nogle seriøse bekendskaber, jeg har add/adhd, og får medicin for det. Det udtrykker sig ved, jeg har tendens til at lukke mig lidt inde i mig selv,og har af andre grunde også svært ved at have tillid til folk. Jeg er begavet,sjov/loyal men kan være impulsiv til tider, jeg er god til at lytte,og dur ikke til overfladiske mennesker. Jeg har tidligere levet et lidt vildt liv,så jeg hverken opfører eller ligner min alder, jeg savner folk med dybde,og interesse i andre mennesker,en god snak,og oplevelser,jeg har stort set ingen familie,og efter at være flyttet fra nordsjælland til amager, for år tilbage, syntes jeg det er svært at finde tætte relationer,jeg kan være meget direkte,men er altid ærlig,og er ikke bedstemor typen,og er aldrig dømmende,eller svær at forarge.dette var lidt af en smøre,håber ikke det virker afskrækkende :) håber at finde nogle folk med mere på hjerte,end glansbillederne på feks facebook. skriv frisk her.
Se Bobl