Tilbage til boblerne

Nya venner i Furesø

Hej, Är en kvinna på 34 år (Fra Sverige) som söker nye venner i Furesø. Älskar att gå i naturen eller ta på middag.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 182.221 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Følsom pige med hjerte af guld :))
Følsom pige med hjerte af guld :))
Hej mit navn er Cecilia, daglig-tale Sille. Søger nogle venner og bekendte der kan fylde min dagligdag ud, istedet for at sidde mutters alene på mit værelse. Har ikke rigtigt nogle krav til hvilke personer, alder osv., hvis vi går godt i spænd så det jo det aller vigtigeste. :)) Lidt om mig; Jeg er en ung kvinde der lige er fyldt 21. Bor pt. stadig hjemme hos mine forældre med min kæreste Mathias på 24 (Vi igang med at finde hus/landejendom) Til dagligt arbejder jeg som udlært anlægsgartner, derudover bruger jeg tiden på kæresten, familie, have/natur og mine dejlige dyr (Er STOR dyreelsker) :3 Har egen hest, som jeg bruger til lidt af hvert. Går ret meget op i maskiner og biler, og bruger gerne en hel dag til træf eller traktortræk med højt humør :)) Jeg er en meget følsom, lidt indadvendt, opmærksom, utrolig humoristisk (sort humor), rar, forsigtig, stædig, en smule bestemt, fjollet, kærlig pige som bare mangler nogle gode venner at have op og ned ture med.. Shoppeture, træf, træk, gå ture, stranden, filmaften, tudeis grundet brud, camping, telt, koncerter, lange bil ture til gud ved hvor, you name it.. Er næsten klar på alt og kan til tider være spontan :D Så smid da en besked, hvis du har fået lysten til at vide mere! :))
Se Bobl
Gaming buddy i København
Gaming buddy i København
Spiller du videospil? I så fald skal vi da være venner! Jeg er en gut på knap 21 år de lige er flyttet tilbage til København efter at have boet i England i nogle få år, og jeg synes det kunne være vildt fedt at møde nogle søde mennesker som der også er interesseret i at diskutere og game sammen. Gaming er selvfølgelig ikke min eneste interesse, men det er bare den eneste interesse som jeg ikke har nogen at dele med! Jeg er også interesseret i en masse andre ting, fra politik til religion/filosofi/mytologi, film og bare en venskabelig snak over en bajer. Der er rigeligt med måder vi kan mødes på hvis du har lyst! Om det er som online venner der spiller sammen eller mødes op i byen og hænge ud. Vi kan endda holde gode gammeldags LAN-parties hvis du har lyst! Jeg håber vi snakked ved!
Se Bobl
Skal vi lufte hunden sammen?
Skal vi lufte hunden sammen?
Jeg er en mand på 53 år med en dejlig Cattledog. Jeg er aktiv tennisspiller i Græsted, og har bekendtskaber her igennem. Mine venner er desværre spredt over hele landet samt i udlandet - så jeg føler et tomrum i min dagligdag. Jeg søger nye relationer m/k, der kan tage afsæt i interesser så som: naturoplevelser, div sport, foto, snak om det samfund vi lever i, en god aften med hjemmelavet mad, meningen med livet m.m. Jeg tænker, vi evt. kan lufte hund sammen ved Gilbjerg Hoved (tæt på Gilleleje) - se om vi måske har kemi og fælles interesser, der kan føre til et godt venskab og gode oplevelser. Jeg vil medbringe Bumle (han er på billedet). Du har sikkert også en dejlig hund - hvis ikke, så går vi bare med Bumle. Lidt kaffe på turen er også en mulighed :)
Se Bobl