Tilbage til boblerne

Udfordrende traveture

Hvis du er til gåture, der er lidt udfordrende fysisk, så er der muligheder i Tisvilde Hegn.

Blandt andet går jeg en tur i Djævlebakkerne. Jeg kalder det Trappe-stroppe-turen. Virkeligt udfordrende for bentøj og balance.

Der er 10 "ned-op-ture" på rad - og så tilbage igen. Godt en halv time hver vej. For hver "ned-op-tur" er der ca. 20 trappetrin ned og ca. 20 op igen. Trappetrinnene er meget forskellige, så det gælder om at være vågen hele tiden. Højdeforskellen for hver "ned-op-tur" er 10-20 meter. Det er farligt - og på eget ansvar.

Jeg har gået frem og tilbage 2 gange nu - med mine ca. 105 kg og 68 år. Jeg har det fint, men det kræver også, at man generelt er sund og rask - og at man vil det.

Tør du - og vil du? - Så sig til.


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 172.685 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Mountainbike for mandfolk
Mountainbike for mandfolk
Søndag den 7/4-19 kl. 10 har vi første tur for Mandfolk på Mountainbike. Mødested: Fyrtårn Tommerup. Hos Tommerup Idræt er det en kerneværdi, at der skal være plads til ALLE! Derfor har vi været i dialog med DGI Fyn og Danmarks Cykle Union og sammen besluttet at opstarte holdet ”Mandfolk på MTB”. Det sociale, fællesskabet og hyggen er i centrum for denne aktivitet, og man behøver ikke at have kørt på mountainbike tidligere for at deltage. Tværtimod. Vi opfordrer folk, som er helt grønne, til at møde op og være med. Og har man ikke en cykel, så kontakt os. Måske kan vi hjælpe. Mandfolk på MTB i Tommerup Idræt er for mænd som holder af at spise sig mæt om aftenen og måske fylder godt til i landskabet. En lille (eller stor) dunk fortil er gerne noget vi er stolte af, for hos Mandfolk på MTB handler det ikke om at være i topform, cykle hurtigt eller langt eller at kaste sig ud i udfordrende kørsel på singletrack. Det handler om at skabe et fællesskab, hvor vi har fokus på at vi alle kan være med! Er du i super dårlig form – så er Mandfolk på MTB lige noget for dig! Tempo og distance er i bund – hygge, fællesskab og masser af pauser undervejs i top! - og du er selvfølgelig velkommen selvom du skulle være lidt bedre end ”dårlig form” 😉. Er du interesseret? Har du spørgsmål? Er du nysgerrig og vil gerne følge lidt med på sidelinjen? Meld dig ind i vores facebookgruppe her , hvor du kan følge med i projektet https://www.facebook.com/groups/MandfolkPingelMTB/ Du er også velkommen til at kontakte Jacob Pallesen mail jacob.pallesen.dk mobil Mobil 51 43 77 66 Vi kører første tur søndag 7. april kl 10:00 fra Fyrtårn Tommerup Tallerupvej 85, 5690 Tommerup Kender du et rigtigt mandfolk, som trænger til at komme op af sofaen og med os ud i skoven?
Se Bobl
Gode bekendte og bedre venner
Gode bekendte og bedre venner
I forhold til hvor længe jeg forventer at leve, så er jeg halvvejs i livet. Mit liv har været udfordrende og lærerigt men desværre ikke uden skræmmer. Jeg er uddannet socialpædagog men nåede ikke at bruge uddannelsen meget, førend jeg måtte kapitulere fra arbejdsmarkedet med kronisk sygdom. Jeg har nu været i jobcenter regi i 5 år, og i skrivende stund afventer jeg et skelsættende møde imorgen. Jeg har mange interesser men også mange begrænsninger, så mit liv er roligt og til tider kedeligt. Jeg led engang af ensomhed. Det gør jeg ikke længere, til trods at jeg meget ofte er alene. Livet har gjort mig til en rummelig og dyb person med en lidt skæv form og et positivt livssyn. Jeg har ikke en store skare af overfladiske relationer i form af venner men en håndfuld nære (både han og hun køn). Jeg fornemmer, at min intensitet og mit atypiske liv til tider godt kan slide på mine nære relation, derfor ønsker jeg at udvide fra en håndfuld til måske to håndfulde. Så hvis du er et positivt, intelligent, rummeligt og dybt menneske, der ikke er bange for at være atypisk, så skriv endelig til mig.
Se Bobl
GOG  Håndboldklub
GOG Håndboldklub
GOG Håndboldklubs værdier Ambitionsniveau Vi vil være Danmarks førende håndboldklub målt på: - Sportslige resultater - Talentudvikling - Bredde - Klubmiljø - Træning - Økonomi - Træning Træningen skal være: - Sjov for børn - Udfordrende for ungdommen - Tilpasset ambitionsniveauet for øvrige seniorhold Sjov, udfordrende og udviklende på alle niveauer Sundhed Spillernes sundhed går forud for sportslige resultater. Derfor arbejder vi med et højt fagligt niveau i sundhedssektoren med fokus på: - Forebyggende træning - Skadesbehandling - Kostvejledning Klubkultur Vores kultur er meget uformel. Vi vil give plads til, at meget forskellige individer kan trives i GOG, dog er - Klubben større end holdet - Holdet større end individet Fester Vi er berømte for den særlige festkultur i GOG, og det skal vi fortsat være i fremtiden. Fester er vigtige for vores kultur og sociale sammenhold, og de skal derfor prioriteres højt på det enkelte hold og på tværs af hele klubben. Kommunikation Viden og indsigt i klubbens forhold er ofte en forudsætning for motivation og engagement i klubbens udvikling. Vi vil sikre et højt informationsniveau til alle interessegrupper. Har du brug for at hører nærmere angående træningstider, kontigent osv. Så skriv gerne en kommentar nederst på siden, så får vi svaret tilbage hurtigst muligt. Se også gerne vores hjemmeside: http://www.goghaandbold.dk/1-forside.html
Se Bobl