Tilbage til boblerne

Makker til træne, male eller dansk

Hej
Jeg hedder Mohammed og er 50 år gammel. Jeg er meget kreativ og kan godt lide at male. og træne Jeg læser på Aalborg universitets adgangskursus.

Jeg søger en makker K/M til at træne, male eller hjælpe med dansk opgaver osv.

Jeg kan hver dag, men det er bedst efter aftensmad. Onsdag, fredag og weekend kan jeg også om formiddagen.
Jeg har har et løbebånd, håndvægte, boksebold, træningselastikker, træningsbold og rystemaskine derhjemme, som er til fri afbenyttelse.

Jeg har 2 stafilier, farver og lærreder, som vi kan bruge, men du er også velkommen til at have dine egne ting med.

I forhold til mine danskopgaver, der kunne jeg godt bruge en til at hjælpe mig med at rette og læse sammen med mig. Det kunne være dejligt, hvis du er godt inde i dansk gramatik, men ikke et krav.

Det er ikke et krav at vi skal male, træne og lave
danskopgaver sammen, vi kan også bare mødes og lave en af tingene.

Jeg har svært ved at holde motivationen, så det vil være godt, hvis du kommer og banker på min dør, så jeg kommer igang.

Med venlig hilsen
Mohammed Al-Akapi


Opret dig gratis eller log ind ind for at se og skrive kommentarer
- og få adgang til tusindvis af andre bobler!

På Boblberg.dk er der 173.152 medlemmer, som bobler sammen om deres interesser.

Få nye oplevelser, lær noget nyt eller start nye fællesskaber sammen med andre.

Opret dig som medlem gratis i dag, og kom i gang med det samme.

Jeg vil vide mere

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dk


Allerede medlem?

Log ind her

Lignende bobler

Frivillige til stole-gymnastik hold
Frivillige til stole-gymnastik hold
Har du en indre instruktør/motionist som bobler for at være sammen med andre, og lærer fra dig. Så har tre bosteder i Næstved mistet deres frivillige instruktør pga. sygdom eller flytning. Se nede under hvilken steder der har været hold, hvis du havde lyst til at varetage et af bostederne. På jasminvej 1, en ældre bolig bebyggelse i Næstved, stoppede den frivillige instruktør i juni 2017. På Tove Ditlevsens vej 8, ældre bolig bebyggelse i Næstved, stoppede den frivillige instruktør i okt 2017. På Kildegårdsvej 3 - karrebæk, ældre bolig bebyggelse, stoppede den frivillige i aug 2017. Af forskellige personlige årsager. Både træner og beboere var ked af det ikke fortsætter. Ring for nærmere spørgsmål til Maja 2545 1125, så vil jeg gerne informere dig yderligere, og hjælpe med opstartsfasen, hvis det er aktuelt.
Se Bobl
Barselsnetværk
Barselsnetværk
Jeg søger mænd og kvinder på barsel, som savner input ude fra samt aktiviteter og samtaler, som ikke har baby som omdrejningspunkt - men giver plads til fars og mors interesser og en mere nuanceret forældrerolle. Og som samtidig tager hensyn til babys behov og giver plads til bleer, vræl og manglende søvn. På barsel med mit ældste barn savnede jeg et sådan netværk. Og jeg ved, at rigtig mange andre mænd og kvinder under deres barsel har brug for et rum, hvor der er plads til det hele menneske - ikke kun at være mor eller far. Jeg forestiller mig, at vi til en start mødes en gang om måneden i dagtimerne, centralt i Hvidovre. Hver gang vil der være et oplæg om et spændende emne eller en eller anden form for aktivitet - og ellers mulighed for gode samtaler og en kop te/kaffe. Netværket er brugerdrevet, og jeg forestiller mig, at interesserede kan stå for et arrangement og en aktivitet. Det vil muligvis koste et beskedent beløb at deltage i de enkelte arrangementer og aktiviteter, som vil dække kaffe/te og et honorar til en eventuel oplægsholder. Alle forældre er velkomne i netværket - også selvom de bor i København eller andre steder på Vestegnen.
Se Bobl
Lokaler søger brugere!
Lokaler søger brugere!
De nye, rummelige kulturlokaler i Enghøjhuset er ledige og mangler brugere til forskellige former for aktiviteter. Konferencerummet er indrettet som traditionelt mødelokale er indrettet traditionelt med langborde og stole. Det kreative rum har 2 høje borde og skabe, og er perfekt til arbejde med kreative processer, workshops, møder o.l. Det aktive rum er indrettet til motion og bevægelse med masser af arm- og benplads samt spejlvæg, lydanlæg, måtter og stepskamler. Derudover er der foyer med køkkenbord, skabe, køleskab, bænk, høje borde og stole. Alle ovenstående rum kan bookes enkeltvis eller samlet, og der er adgang til opbevaringsskabe. De 3 kulturlokaler har desuden alle active boards. Kulturlokalerne bookes via Avedøre Bibliotek, email: avbib@hvidovre.dk eller på 3634 3600. Der er adgang via trappe fra gården på Enghøjhuset, Bødkerporten 6A, 2650 Hvidovre.
Se Bobl