Venner og Veninder

På Boblberg kan du møde mere end 304.271 medlemmer, som bobler sammen.

Mange folk ønsker at udvide deres vennekreds. Medlemmer på Boblberg.dk kan hver dag blive rigere på venner og bekendte. Venner og veninder kan man aldrig få nok af. Når man opretter sig på Boblberg.dk, er der et tusindvis af bobler fra medlemmer at vælge imellem.

På Boblberg.dk deler folk deres interesser og hobbyer, for at finde andre med samme interesser. Dette er med til at skabe nogle fantastiske venskaber, som er med til at øge livskvaliteten hos mange mennesker.

Skal du også boble med?

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her


Opret dig som medlem og bliv en del af fællesskabet på Boblberg - det er helt gratis

Om venskaber

Venner og veninder er noget af det der burde fylde mest i vores liv. Nedenfor er 2 artikler, som handler om vigtigheden af venskaber.

Nære venskaber gør os til bedre mennesker

“Vi bruger ikke lige så lang tid i fast parforhold, som tidligere generationer gjorde, og det giver mere plads til nære venner gennem et liv. Og det er måske slet ikke så skidt, for vi bliver faktisk bedre mennesker af at dyrke det nære venskab, siger den norske filosof Helge Svare."

Læs hele artiklen på Politikens hjemmeside

Venner

Hvorfor venskaber er vigtige

Veninder

"Resultaterne viser, at det både er vigtigt at have nære familierelationer og stærke venskaber, for begge forhold bidrager til bedre sundhed og velvære. Det gælder om at holde fast i dine gode veninder (og bruge kvalitetstid sammen med dem), for forskningen viser også, at venskaber ofte har en lige så stor effekt på dit humør og velvære som dine familiemedlemmer har – og nogle gange overgår venskaber faktisk familiebåndet."

Læs hele artiklen på Magasinetliv.dk

Eksempler på bobler om venskaber

Søger venner og veninder
Søger venner
Kvinde søger veninder
Mandlige venner søges


Har dette vakt din interesse? Så har du her mulighed for at søge blandt alle boblerne