Tilflytter

På Boblberg kan du som tilflytter få glæde af nye fællesskaber, relationer og bekendtskaber – Om du søger nye venner, veninder eller andre at dele dine fritidsinteresser med.

Hos Boblberg bobler det dagligt med nye medlemmer som alle søger mod fællesskabet. Ved at oprette dig hos os, kan du dele dine interesser og hobbyer med andre bobler og finde din tilgang til et større fællesskab.

Som tilflytter til en ny by, kender man måske følelsen af ikke at have det største netværk eller den største viden om de omkringliggende arrangementer, men der er håb forude! Det bobler nemlig med brugere der søger andre som også er tilflyttere eller nogle der søger at øge deres netværk. Om du er flyttet med din familie eller alene, er der muligheder for alle.

Skal du også boble med?

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her

Opret dig som medlem og bliv en del af fællesskabet på Boblberg - det er helt gratis

Tilflyttere som har benyttet sig af Boblberg

Flere og flere bobler omhandler tilflyttere som ønsker at finde andre at dele deres interesserer og hobbyer med, derudover er der også en masse der ønsker at udvide vennekredsen. Forneden kan du læse om to forskellige personer der begge var tilflyttere til en ny by.

Kim B. Christensen – Tilflytter

"Er ankommet til Rødovre, efter 10 år ude på landet. Er oprindelig fra Valby, så er altså nu tilbage i hovedstadsområdet. Ønsker derfor at finde nogle gode venner, Har en hyggelig lejlighed og et godt fast job... To skønne døtre og pragtfulde børnebørn, meeeeen der mangler noget voksen-sparing..:-)
Ses vi?"


Rikke – Nye i byen

"Da vi er tilflyttere her til Gilleleje - søger jeg et netværk til min søn på 13 år. Hans interesser er - minecraft - spille roblox - kigge på piger og høre musik.
Skriv hvis du har en knægt i samme alder - eller pige bliver der sagt ved siden af mig - så kan de jo mødes 😉"

Flere eksempler på bobler med tilflyttere

Læs Diddens historie som tilflytter og hendes gavn af Boblberg

Didden på 70 år, er ny tilflytter til Næstved sammen med hendes kæreste og som så mange andre, søgte de et netværk og nogle bekendtskaber i nærområdet.
Efter en kort tur forbi det lokale bibliotek blev de mødt af Boblberg, som Didden nu benytter flittigt til at finde både løbemakkere, men også bare bekendtskaber i Næstved kommune. Didden har nu både benyttet Boblberg til selv at skrive en bobl, men også til at kommentere andres og skabe kontakt den vej igennem – Didden har bl.a. fundet sig en ny veninde som hun til dato har mødtes med 4 gange til kaffe, snak og hygge og det var bestemt ikke sidste gang de skulle mødes.

Didden siger selv "Det er lidt ligesom med andre ting på nettet, man tager lidt og giver lidt, og man er altid spændt, når man skal mødes første gang."


Har dette vakt din interesse? Så har du her mulighed for at søge blandt alle boblerne