Stress

På Boblberg.dk er vores hjertesag at bidrage til, at vores stressramte medlemmer gennem fællesskabet kan øge livskvaliteten.

Mere end 250.000 tusinde danskere lider af stress. Hvis stress ikke anerkendes og behandles kan det resultere i svære psykiske lidelser. Stress kan have store konsekvenser for den enkeltes relationer, men i høj grad også for familierne. Ved at oprette dig hos Boblberg.dk kan du som stressramt tage det første skridt mod, at skabe nye relationer eller finde ligesindede.

Tag det første skridt mod at genopbygge dit netværk her.

Hos Boblberg.dk har vi mange danskere, som følge af stress har mistet en del af deres netværk og netop nu tager det første skridt mod en lettere hverdag, hvor der igen er plads til fællesskaberne. Boblberg bruges både af stressramte, der ønsker at finde ligesindede, som de kan dele deres tanker og erfaringer omkring en hverdag med stress, men også til efterfølgende at skabe nye relationer og opbygge et nyt netværk.

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her

Opret dig som medlem og bliv en del af fællesskabet på Boblberg - det er helt gratis

Stressforeningens udtalelser

“Stress er et stort problem i hverdagen for rigtig mange danskere, men trods denne viden, kan det være vanskeligt at sige noget helt præcist om udbredelsen og omfanget af stress blandt danskerne.

Der er mange mindre undersøgelser, som kortlægger omfanget af stress i mindre grupper. Dog er der beklagelig vis hverken nyere nationale undersøgelser eller handlingsplaner, som afdækker udfordringerne på et mere generelt plan. Der hersker derfor en del forvirring og uenighed om, hvor galt det står til.”

Billede: Stresset kvinde

Eksempler på bobler med stress

Billede:
Billede:
Billede:
Billede:

Har dette vakt din interesse? Så har du her mulighed for at søge blandt alle boblerne