Sorg

På Boblberg kan du finde andre mennesker der også har sorg tæt inde på livet, og søger ligesindede at tale med. Her er der fri mulighed for at dele ens egne erfaringer, og få nye gode råd og sparring med andre.

Det bobler allerede med nye medlemmer, der er påvirket af sorgen, og derfor søger nogle at tale med. På Boblberg arbejder vi meget for at sorg er noget man kan bearbejde i fællesskab. Sorg viser sig på mange forskellige måder, og rapporter viser at det er nemmere at håndtere det i fællesskab. Ved at oprette dig gratis på Boblberg, kan du finde en af dele sorgen med og få livsmodet igen.

Hvert år mister ca. 200.000 mennesker i Danmark en person som står dem nært. Dertil viser undersøgelser, at langt de fleste oplever sorgen som værende en meget smertefuld og stressende tid. Ofte kan socialt samvær og forståelse fra andre være med til at lindre sorgen, blandt andet ved at lave aktiviteter som gør dig glad. Ved at oprette dig på Boblberg, kan du finde andre at dele sorgen med, i dit helt eget tempo.

Skal du også boble med?

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her

Opret dig som medlem og bliv en del af fællesskabet på Boblberg - det er helt gratis

Om sorg

Alle oplever på et tidspunkt i deres liv, at sorgen rammer tæt på. Herunder kan du læse to artikler om sorg og hvad du kan gøre for at lære at bearbejde den.

ABC for Mental Sundhed’s udtalelse om sorg

“Det er vigtigt at holde sig både fysisk, mentalt, socialt og spirituelt aktiv, da det styrker din mentale sundhed. Har du mulighed for at være en del af fællesskaber og gøre aktiviteterne sammen med andre, er der ekstra mentale sundhedsfordele at hente. Og sidst, men ikke mindst, skal det være meningsfuldt for dig.”

Læs hele artiklen på ABC for Mental Sundhed’s egen hjemmeside

ABC For Mental Sundhed's logo

Alt om psykologi’s gode råd til at lindre sorgen

Mai-Britt Guldin, Alt om psykologi

Alt Om Psykologi's logo

Egenomsorg
"Egenomsorg handler om at finde aktiviteter, der lindrer den psykiske smerte og øger velvære og livskvalitet. Fx meditere, yoga, gå tur, biograftur, lave god mad m.v."

Social støtte
"Forståelse og medfølelse støtter og lindrer sorgen og stabiliserer reaktionerne. Tal med dine nærmeste og evt. Din arbejdsplads om dine reaktioner og hvad du har brug for fra dem, så de kan støtte dig i den svære tid og nedsætte din arbejdsbelastning."

Læs hele artiklen på Alt om psykologis egen hjemmeside

Eksempler på bobler med sorg

Mistet ægtefælle
Snakke om sorg med
Mistet min far
Mistet min mand

Læs Charlottes historie om hvordan hun brugte Boblberg

“I efteråret 2016 mistede Charlotte sin mand gennem 20 år, Peter, til kræft. Det var gået stærkt og det var et hårdt slag, at stå som enke. Så en sommerdag i 2017 satte hun sig ned med sin computer og en kop kaffe og besluttede sig for at gå på opdagelse i boblerne på Boblberg. I starten vidste Charlotte ikke helt hvad hun kunne bruge Boblberg til, men vidste med sikkerhed at det var et fællesskab, hun søgte. Sorgen over at have mistet sin mand var stadig stor, men var der noget hun havde lært af denne sorg, var det, at hvis der er ting man vil, skal man springe ud i det her og nu.“


Har dette vakt din interesse? Så har du her mulighed for at søge blandt alle boblerne