Reservebedste

På Boblberg kan du få glæde af en reservebedste – om du søger en til din familie, eller håber på at blive en del af en ny.

Det bobler med medlemmer, og vi har allerede masser af bobler hvor søgende familier og kommende reservebedster har boblet sammen. Vores medlemmer søger dagligt efter disse relationer og fællesskaber, for at få hyggelige stunder i livet og mere livsglæde. Ved at oprette dig her kan du sammen i fællesskab være med til at skabe en ny familie og nye relationer.

Mange bobler er allerede oprettet til fællesskabet, og mange brugere har allerede søgt om at blive eller finde en reservebedste. Ved at oprette dig som bruger kan du henvende dig til både lokale og landsdækkende bobler, som også søger nye fællesskaber.

Skal du også boble med?

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her

Opret dig som medlem og bliv en del af fællesskabet på Boblberg - det er helt gratis

Brugerudtalelser

Herunder finder du udtalelser fra nogle af dem, der har benyttet sig af Boblberg til at enten at finde eller blive reservebedste.

Gitte boblede sig til en kærlig reservebedste

Gitte Sørensen, 42 år, Helsinge

"Efter at have set en reklame for den online borgerplatform Boblberg, valgte Gitte at oprette sig som bruger. Hun har i flere år forgæves forsøgt at finde reservebedsteforældre til børnene i andre virtuelle rum, men oplevede Boblberg som mere fokuseret på fællesskab. Et ægtepar, som ikke selv har børnebørn men masser af kærlighed at give, var meget interesseret i at møde Gitte og hendes børn. Det kunne ikke være bedre, for de nye kandidater boede kun 10 minutter væk fra familien. Med de nye reservebedsteforældre kan Gittes børn få den kærlighed de har efterspurgt fra den generation, og andre til at hente dem fra skole, da det indtil nu altid kun har været enten mor eller far der hentede"

Gitte fandt en reservebedste til hendes børn på boblberg.dk

Marius på 4 år fandt reservebedsteforældre

Marius, Jytte og Leo, Faxe Kommune

Jytte og Leo blev med få klik reservebedsteforældre for lille Marius efter at have set opslaget på Boblberg.dk

”Marius’ forældre havde lavet et opslag, hvor de efterlyste en reservebedste, da Marius inderligt savnede en, han kunne tage med til “bedstedag” i børnehaven. Jytte og Leo var rørt til tårer, da de så et opslag fra en lille dreng. Det var faktisk lidt af en tilfældighed, at de fandt Marius. Blot ved et enkelt tryk på hjemmesiden Boblberg.dk. “Det er så dejligt at få besøg af Marius, for så er der liv og barneglæde i huset. Mit hjerte smelter helt, når jeg hører hans latter, der spreder sig i huset.”

Eksempler på reservebedstebobler

Ofte kan du finde det du søger efter, ved at søge efter bobler, der interesserer sig for det samme som dig. Herunder kan du se eksempler på bobler, hvor der ledes eller søges efter en reservebedste:

Reservebedste søges

Reservebedste
Reservebedste
Morgenfrisk reservebedste
Reservebedste

Reservebedste tilbydes

Reservebedste tilbydes i Aarup
Bedste tilbydes
Bonusbørn / børnebørn
Reserve bedstefar

Hvorfor bør du bruge Boblberg til at skabe nye relationer?

Om du ønsker at finde eller blive reservebedste, så er Boblberg et trygt og sikkert sted, hvor du kan skabe nye relationer baseret på alverdens interesser. Platformen er kendetegnet ved at være simpel og let at bruge, samt et sted hvor du kan være 100% sikker på at dine data og informationer forbliver privat. Vi værner om dit privatliv, og vores mål er at give dig de bedste forudsætninger for skabe nye bekendtskaber.

Har dette vakt din interesse? Så har du her mulighed for at søge blandt alle boblerne