Rejsemakker

  • Backpacking
  • Charterrejse
  • Skiferie
  • Seniorrejser
  • Storbysrejser

Sol og sommer eller sne og vinter?
Storby eller strand?
Ung eller gammel?

Vi elsker alle at rejse! Det er dog ikke alle der lige har en rejsemakker klar når ferietrangen melder sig, men det er der heldigvis råd for. På Boblberg har du mulighed for, at finde din ønskede rejsemakker, uanset hvilken form for ferie du skal afsted på.

Opret dig gratis i dag og start dit eventyr!

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her

Eksempler på bobler med Rejsemakker

Billede: Rejsemakker til et sted i varmen
Billede: Rejseven til USA roadtrip
Billede: Spontan rejsemakker søges
Billede: Rejsemakker til Afrika

Derfor bør du rejse!
Det har aldrig været så populært at rejse som nu. Rejsebranchen er et af de største markeder i verden, og vokser sig kun større og større. Dette gælder rejser til blandt andet Asien, Europa, Afrika, America og Australien. Rejser betyder et break fra hverdagen, en oplevelse samt et frisk pust. Når man rejser skaber man glæde for sig selv, men også andre. Man laver minder, som man kan huske tilbage på resten af livet. Dette gælder blandt andet alt fra storbysrejser til solbadning på stranden.
Opret dig gratis hos Boblberg og start rejsen!


Conny fandt sin en rejsemakker
Conny oprettede en bobl hos Boblberg.dk, og blev kort tid efter kontaktet af en kvinde, Anita. De mødtes til en kop kaffe og en snak, og fandt hurtig en fælles interesse for at rejse. De blev enige om at tage en tur sammen. Anita rejser flere gange om året og kender især London meget godt. Conny har i lang tid gerne ville opleve London. De to skal nu afsted i 4 dage, og se sightseeing om dagen og musicals om aften.

Gør som Conny, find din rejsemakker

5 tips til at finde din rejsemakker

1. Find ud af destinationen
Det er vigtigt at inden man søger en rejsemakker at vide hvor man gerne vil rejse hen. Ønsker man selv at rejse til Asien, kan det være en dårlig ide at finde en, som vil rejse rundt i Europa.

2. Rejselængde
Der kan være mange former for rejselængder. Dette kan være en enkel uge eller hele 3 måneder. Så hvis du opretter din egen bobl hos Boblberg, så være konkret i din rejselængde.

3. Rejsetype
Det er en god ide at gøre op med dig selv, hvilken type rejse du gerne vil på. Er du til sol og varme samt lyst til at dase på en strand, kan det være god ide at søge det samme. Da nogle også søger noget mere kulturel eller en vandretur i bjergene, vil dette ikke være den ideelle rejsemakker.

4. Hvor skal din rejsemakker være fra
Det kan være en god ide at søge geografisk her i Danmark. Det kan være en lang rejse hvis i ønsker at flyve fra samme lufthavn, hvis du bor i Aalborg og din rejsemakker er fra København. Dette er dog noget du selv bestemmer, men kan være nemmere at søge noget i samme område.

5. Forventninger til rejsen
Det er en god ide at tænke over din forventninger til rejsen. Er du personen, som ønsker 5-stjernet all inklusive hotel eller personen som ønsker et lille hyggeligt hostel. Dette kan også være midt i mellem. Det er et godt forslag at tænkte over dette allerede fra starten, så der ikke er nogle overraskelser i vente.

Har dette vakt din interesse? Så har du her mulighed for at søge blandt alle boblerne