Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik er blevet opdateret d. 1/3/2019

Ejeroplysninger og fælles dataansvar

Boblberg.dk og de dertilhørende services (”Hjemmesiden”) er ejet af Boblberg v/Shark Inc ApS (”Boblberg”).

Boblberg og Røde Kors (”vi/os/vores”) er fælles dataansvarlige for de personoplysninger, du deler med os. Fælles dataansvar betyder, at Boblberg og Røde Kors er fælles ansvarlige for dine personoplysninger og at vi har ret til at behandle dine personoplysninger til egne formål i overensstemmelse med denne privatlivspolitik og brugerbetingelserne

Kontakt og -selskabsoplysninger:

  • Boblberg v/ Shark Inc. ApS
  • Avedøreholmen 96 C
  • 2650 Hvidovre
  • CVR-nr. 33591497
  • Martin Kirkeby (DPO)
  • mk@boblberg.dk
  • Tlf.: 22 45 25 60
  • Røde Kors i Danmark
  • Blegdamsvej 27
  • 2100 København Ø
  • CVR-nr.: 20700211
  • Helle From Thorninger (DPO)
  • hetho@rodekors.dk
  • Tlf.: 24 34 47 70

Hvornår gælder denne privatlivspolitik?

Hos Boblberg og Røde Kors prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Denne privatlivspolitik fastlægger retningslinjerne for, hvordan og til hvilke formål Boblberg og Røde Kors behandler de personoplysninger du deler med os som enten besøgende eller medlem:

  • Besøgende (personer, der besøger Hjemmesiden, men som ikke er medlem)
  • Medlemmer (personer, der har oprettet en profil på Hjemmesiden og som dermed er medlem).

Vi henviser i øvrigt til brugerbetingelserne for en gennemgang af vores regler for, hvilke personoplysninger du som medlem må dele på Hjemmesiden.

Formål, typer af oplysninger og retsgrundlag

Boblberg

Til hvilke formål anvendes personoplysningerne? Hvilke typer af personoplysninger? Hvad er retsgrundlaget for behandlingen?
For at kunne foretage undersøgelser, udarbejde statistik, udvikle og beskytte Hjemmesiden (både besøgende og medlemmer). • IP-adresse • SessionID • Sidebesøg • Tidsstempler • Søgetermer Behandlingen af disse personoplysninger foretages som følge af Boblbergs legitime interesse i at kunne beskytte og optimere Hjemmesiden (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
For at kunne oprette og identificere dig som medlem samt for løbende at kunne administrere dit medlemskab i overensstemmelse med brugerbetingelserne (medlemmer). • Et navn/alias • E-mailadresse • Fødselsår • Tilknyttet/Tilhørs kommuneområde • Password • Telefon • Køn • Unikt bruger ID Behandling sker med henblik på at opfylde en kontrakt (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).
For at du kan interagere privat (lukkede samtaler, kommentarer og beskeder) med andre medlemmer på Hjemmesiden i overensstemmelse med vores brugerbetingelser (medlemmer). • Personoplysninger du deler med andre medlemmer, herunder eventuelle følsomme oplysninger (fx mødested, interesser m.v.)

Behandling sker med henblik på at opfylde en kontrakt (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).

Behandlingen af disse personoplysninger foretages som følge af Boblbergs legitime interesse i at stille en platform til rådighed, hvor du kan kommunikere sikkert og privat med andre medlemmer (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

For at forbedre Hjemmesiden og målrette Hjemmesidens tjenester ud fra din adfærd, således at du får vist det indhold som har størst sandsynlig relevans for dig og får at du på bedst mulig vis kan matche med andre medlemmer (medlemmer). • IP-adresse • SessionID • Sidebesøg • Tidsstempler • Søgetermer • Præferencer • Hvem du korresponderer med • Hvilke emner du korresponderer om • Et navn/alias • E-mailadresse • Fødselsår • Tilknyttet/Tilhørs kommuneområde • Password • Telefon • Køn • Unikt bruger ID Behandlingen af disse personoplysninger foretages som følge af Boblbergs legitime interesse i at kunne optimere brugeroplevelsen og gøre det lettere for dig at matche med andre medlemmer (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
For at kunne imødekomme din anmodning om offentliggørelse af din henvendelse (din ”bobl”) til andre medlemmer og besøgende på Hjemmesiden i overensstemmelse med vores brugerbetingelser (medlemmer). • Oplysninger som du offentliggør i din bobl/kommentar (fx fritidsinteresser, alder, bopæl, livsstil, m.v. samt eventuelle følsomme oplysninger).

Behandling sker med henblik på at opfylde en kontrakt (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b).

Behandlingen af disse personoplysninger foretages som følge af Boblbergs legitime interesse i at imødekomme din anmodning om at offentliggøre din bobl med henblik på at skabe nye relationer (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

Boblberg kan behandle følsomme oplysninger offentliggjort af dig i din bobl/kommentar for at imødekomme din anmodning om at offentliggøre din bobl med henblik på at skabe nye relationer (databeskyttelsesforordningen artikel 9, stk. 2, litra e).

For at kunne besvare dine henvendelser (besøgende og medlemmer). • Identifikationsoplysninger. • Andre oplysninger du angiver i dine henvendelser til Boblberg. Behandlingen af disse personoplysninger foretages som følge af Boblbergs legitime interesse i at besvare dine henvendelser (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
For at overholde Boblbergs retlige forpligtelser og for at kunne fastlægge, forsvare og gøre retskrav gældende (medlemmer). • IP-adresse • SessionID • Sidebesøg • Tidsstempler • Søgetermer • Præferencer • Hvem du korresponderer med • Hvilke emner du korresponderer om • Brugerid • Et navn/alias • E-mailadresse • Fødselsår • Tilknyttet/Tilhørs kommuneområde • Password • Telefon • Køn • Helbredsoplysninger og andre følsomme oplysninger, der indsamles i forbindelse med screening

Behandlingen af disse personoplysninger foretages med det formål at overholde vores retlige forpligtelser (fsva. almindelige personoplysninger databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c og fsva. følsomme personoplysninger artikel 9, stk. 1, litra g)

Behandlingen af disse personoplysninger foretages som følge af vores legitime interesse i at kunne fastlægge, forsvare og gøre retskrav gældende (fsva. almindelige oplysninger databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f og fsva. følsomme oplysninger databeskyttelsesforordningens artikel 9, stk. 1, litra f).

For at kunne sende dig nyheder og andre tilbud (medlemmer). • Navn, e-mail og telefonnummer. Behandlingen af disse oplysninger foretages på baggrund af dit samtykke (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a).
For at kunne screene Hjemmesiden for adfærd, der ikke kan accepteres i overensstemmelse med brugerbetingelserne (medlemmer). • Oplysninger (både følsomme og almindelige) du selv angiver i samtaler med andre medlemmer og oplysninger du offentliggør i din bobl/henvendelse på Hjemmesiden. Behandlingen af disse oplysninger foretages på baggrund af dit samtykke (fsva. almindelige personoplysninger databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a og fsva. følsomme personoplysninger databeskyttelsesforordningens artikel 9, stk. 1, litra a).
For at kunne offentliggøre udvalgte medlemmers billeder og historier på Hjemmesiden under fanen ”Blog” og ”Historier” (medlemmer) med det formål at skabe fællesskab og dele historier med andre. • Oplysninger i form af den historie du fortæller os, som vi lægger på Hjemmesidens ”Blog/Historier”. • Billede af dig som vi lægger på Hjemmesidens ”Blog/Historie”. Behandlingen af disse oplysninger foretages på baggrund af dit samtykke (fsva. almindelige personoplysninger databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a og fsva. følsomme personoplysninger databeskyttelsesforordningens artikel 9, stk. 1, litra a).

Røde Kors

Til hvilke formål anvendes personoplysningerne? Hvilke typer af personoplysninger? Hvad er retsgrundlaget for behandlingen?
For at kunne foretage undersøgelser, analyser og, statistikker til brug for at udvikle og etablere nye aktiviteter og funktioner samt kommunikation og fortalervirksomhed med henblik på at skabe relationer og fællesskab mellem medlemmer og andre personer • IP-adresse • SessionID • Sidebesøg • Tidsstempler • Søgetermer • Præferencer • Almindelige og eventuelle følsomme oplysninger, der fremgår af din Bobl/kommentar. • Dit navn/alias. • E-mailadresse. • Fødselsår. • Tilknyttet/Tilhørs kommuneområde. • Telefon. • Køn. • Eventuelt oplysninger i form af den historie du fortæller, som der lægges på Hjemmesidens ”Blog/Historier”.

Behandlingen af personoplysningerne foretages som følge af Røde Kors legitime interesse i at skabe relationer mellem mennesker og hjælpe personer, der står uden for fællesskabet (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

Behandlingen af personoplysninger foretages som følge af udførelse af en opgave i samfundets interesse (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra e).

Røde Kors kan behandle følsomme oplysninger offentliggjort af dig i din bobl/kommentar med det formål at skabe relationer mellem mennesker og hjælpe personer, der står uden for fællesskabet (databeskyttelsesforordningen artikel 9, stk. 2, litra e).

Behandlingen af nogle af oplysninger i form af den historie du fortæller, der lægges på Hjemsidens ”Blog/Historier” foretages på baggrund af dit samtykke (fsva. almindelige personoplysninger databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a og fsva. følsomme personoplysninger databeskyttelsesforordningens artikel 9, stk. 1, litra a).

For at kunne besvare dine henvendelser (medlemmer). • Identifikationsoplysninger. • Andre oplysninger du angiver i dine henvendelser til Boblberg. Behandlingen af disse personoplysninger foretages som følge af Røde Kors’ legitime interesse i at besvare dine henvendelser (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).
For at overholde Røde Kors’ retlige forpligtelser eller og for at kunne fastlægge, forsvare og gøre retskrav gældende. • IP-adresse • SessionID • Sidebesøg • Tidsstempler • Søgetermer • Præferencer • Hvem du korresponderer med • Hvilke emner du korresponderer om • Brugerid • Et navn/alias • E-mailadresse • Fødselsår • Tilknyttet/Tilhørs kommuneområde • Password • Telefon • Køn • Helbredsoplysninger og andre følsomme oplysninger, der indsamles i forbindelse med screening

Behandlingen af disse personoplysninger foretages med det formål at overholde vores retlige forpligtelser (fsva. almindelige personoplysninger databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c og fsva. følsomme personoplysninger artikel 9, stk. 1, litra g)

Behandlingen af disse personoplysninger foretages som følge af vores legitime interesse i at kunne fastlægge, forsvare og gøre retskrav gældende (fsva. almindelige oplysninger databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f og fsva. følsomme oplysninger artikel 9, stk. 1, litra f).

For at have mulighed for at kon-takte dig om relevante Røde Kors aktiviteter i beskeder samt via e-mail. • Navn, e-mail og telefon-nummer • Almindelige og følsomme oplysninger som du offent-liggør i din bobl/kommentar

Behandlingen af disse oplysninger foretages som følge af vores legitime interesse i at skabe relationer mellem mennesker ved at sende dig information om Røde Kors aktiviteter, som kan være relevante for dig (databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f).

Røde Kors kan behandle føl-somme oplysninger offentliggjort af dig i din bobl/kommentar med det formål at skabe relationer mellem mennesker ved at sende dig information om Røde Kors aktiviteter, som kan være relevante for dig (databeskyttelsesforord-ningen artikel 9, stk. 2, litra e).

Modtagere

I visse tilfælde videregiver vi dine personoplysninger til selvstændige dataansvarlige, hvis det er os på-lagt, eller hvis det er en del af den ydelse, vi leverer til dig. Det drejer som om følgende kategorier af mod-tagere:

  • Advokater
  • Retshåndhævende myndigheder, herunder politiet.
  • Offentlige myndigheder.
  • Revisorer
  • Domstole
  • Politiet
  • SKAT

Dine personoplysninger overlades yderligere til Boblbergs samarbejdspartnere, der leverer ydelser på Boblbergs vegne. Det drejer sig om følgende databehandlere:

Navn Kategori Formål Oplysninger
Google Analytics (GA) Analyseredskab Indsamle anonym stati-stisk data mhp. optime-ring af brugeroplevel-sen. Der bliver ikke behandlet personop-lysninger som IP-adresser af dette red-skab. Sidebesøg, tidstemler, Session
Google Tag Manager (gTag) Analyseredskab Indsamler anonym adfærdsdata mhp. op-timering af brugerople-velsen samt annonce-ring. Der bliver ikke behandlet personop-lysninger som IP-adresser af dette red-skab. Adfærddata som side-klik samt sessionsop-lysninger.
Surftown Mailhosting Funktionalitet af mail-system og mulighed for kommunikation med medlemmer Surftown behandler(lagre) e-mail sendt og modtaget gennem godkendte boblberg mailadresser
HeyLoyalty Mailservice Udsendelse af nyhedsbreve/servicemails e-mail, navn, fødselsår, køn, tilhørs kommune
WannaFind Hosting Drift af platform og lagring af oplysninger Alle oplysninger som ikke er GA adfærdsdata eller e-mails bliver be-handlet af WannaFind
VibeFM Konsulent- og udviklingsbistand Modtage konsultation og assistance med udvikling Har berøring med data ift. hvad anses for relevant når det kommer til udvikling og konsulentydelser
Dropbox Business e-arkiv Lagring af filer, billeder, brugercases, dokumenter og lign. Dokumenter, præsenta-tioner, billeder
Github Kodedepot Kontrolføring og log-ning af software samt facilitere adgang for udviklere Kildekode

Dine personoplysninger overlades yderligere til Røde Kors’ samarbejdspartnere, der leverer ydelser på Røde Kors’ vegne. Det drejer sig om følgende databehandlere:

Navn Kategori Formål Oplysninger
Microsoft sharepoint online ESDH Lagring af oplysninger Almindelige oplysnin-ger om brugere samt analyser og statistikker

Dine personoplysninger bliver ikke af Boblberg eller Røde Kors, videregivet eller overladt til henholdsvis dataansvarlige eller databehandlere i tredjelande.

Opbevaringsperiode

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til at opfylde af et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor.

Ved ophør af dit medlemskab slettes din profil 30 dage efter dette er meldt ud til Boblberg. Boblberg og Røde Kors vil herefter slette dine personoplysninger og ikke længere anvende dine personoplysninger til de af Boblberg ovenstående angivne formål. Ved ophør af dit medlemskab, hvis Røde Kors i forbindelse med din deltagelse i Røde Kors aktiviteter har modtaget oplysninger om dig, vil Røde Kors stadig kunne behandle disse personoplysninger
Personoplysninger der bliver delt på Hjemmesiden i strid med vores brugerbetingelser bliver fjernet fra siden og slettet umiddelbart herefter.

Rettigheder

Efter databeskyttelseslovgivningen har du en række rettigheder i relation til de personoplysninger vi be-handler om dig:

  1. Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser.
  2. Du har ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine per-sonoplysninger.
  3. Du har ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret dine personoplysninger.
  4. Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger.
  5. Du har ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, og til i visse tilfælde at få overdraget disse oplysninger til en anden dataansvarlig (dataportabilitet).

Hvis du ønsker at udøve dine rettigheder overfor Boblberg bedes du kontakte Boblberg (se pkt. 1 for kon-taktoplysninger).

Hvis du ønsker at udøve dine rettigheder overfor Røde Kors bedes du kontakte Røde kors (se pkt. 1 for kontaktoplysninger).

Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag.

Hvis du ønsker at tilbagekalde et samtykke du har afgivet, bedes du kontakte Boblberg (se pkt. 1 for kon-taktoplysninger).

Nyhedsbreve kan altid afmeldes ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet. Du har også mulighed for at afmelde nyhedsbreve ved at sende en mail til support@boblberg.dk

Cookies

Hjemmesiden indeholder cookies. Du kan læse mere om bruges af cookies i cookiepolitikken

Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores sikkerhedsstandarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personoplysninger. Hjemmesiden og de systemer dine personoplysninger bliver behandlet i er krypterede.

Henvendelser og klage

Hvis du har spørgsmål vedrørende dit medlemsskabe eller andre spørgsmål relateret til Hjemmesiden, bedes du kontakte Boblberg. Hvis du ønsker at klage over Boblbergs behandling af dine personoplysnin-ger, kan du kontakte Boblberg via e-mail, telefon eller brev (se pkt. 1 for kontaktoplysninger).

Hvis du ønsker at klage over Røde Kors’ behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte Røde Kors via e-mail, telefon eller brev (se pkt. 1) for kontaktoplysninger.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.