Partnere

Kunne du tænke dig at få din virksomhed eksponeret til en bred målgruppe, og samtidig være med til at støtte op om et godt formål?

Så er et samarbejde med Boblberg vejen frem for din virksomhed.
Boblbergs hovedfokus er at styrke folkesundheden og at skabe et bedre velvære for alle og dette opnås gennem styrkende fællesskaber rundt om i landet. Ensomhed og manglende fællesskaber er desværre noget, som fylder rigtig meget hos den danske befolkning.
Hver femte dansker føler sig nemlig uden for fællesskabet og dermed er det noget, som mange kæmper med i hverdagen.

Et samarbejde med Boblberg vil blandt andet gøre jer til en virksomhed som:

  • Støtter op om et godt formål

  • Bekæmper ensomhed

  • Hjælper psykisk sårbare

  • Tager et samfundsansvar

Boblberg arbejder i et strategisk samarbejde med verdens største hjælpeorganisation Røde kors, som er et samarbejde der har til formål at halvere antallet af danskere som føler sig uden for fællesskabet.
Udgangspunktet for et samarbejde med Boblberg vil være at sikre, at vi tager fat i de behov, som lige netop din virksomhed kendetegner og derfor arbejder vi altid med individuelle tilpassede løsninger, for vores samarbejdspartnere, så vi bedst muligt sikrer det.

Samarbejdet vil ligeledes åbne op for en række spændende muligheder for at markedsføre din virksomhed, både på vores hurtigt voksende platform med mere end 295.000 brugere, men samtidig også muligheden for at blive eksponeret, ud igennem de flere hundrede events og arrangementer, som Boblberg deltager i årligt.

For mere info, er i altid velkomne til at kontakte:

Andreas Boblberg boblberg.dk
Andreas
Partnerskaber og projekter
 aw@boblberg.dk

Her er oversigten over Boblbergs nuværende partnere:

Guldpartnere
Sølvpartnere
Bronzepartnere

Produktpartnere

Hos Boblberg har vi haft modtaget produkter, der har været med til at fremme udviklingen, som der kunne vindes i forbindelse med konkurrencer og produkter der var været med på stande og til arrangementer

Her er oversigten over Boblbergs produktpartnere: