Job og praktik hos Boblberg

Her ser du ledige jobs, elevpladser og praktikopslag hos Boblberg.Dette er praktik/jobstillingen til dig, der har lyst til at blive en del af en kreativ og spændende online virksomhed i et ungt miljø. Du vil få rig mulighed for at komme med nye initiativer og udvikle dine kompetencer. Du skal ligeledes altid være klar på at tage en udfordring op i bordtennis, Mario Kart, pool og bordfodbold mm.

Har du en idé til hvordan du kunne blive en del af Boblberg, så kan du altid skrive en uopfordret ansøgning til os. I takt med at platformen vokser, leder vi efter drevne og nytænkende profiler.Mario Kart
100.000 brugere fællesbillede af ansatte
Ansatte spiller pool
Ansatte spiller bordtennis

Her kan du læse yderligere info: Hvad er Boblberg?

Praktikant hos Boblberg

Vi leder efter engagerede og nysgerrige praktikanter i hele landet, der skal arbejde med opgaver indenfor bl.a. events, markedsføring, IT, annoncering, webudvikling, presse og kommunikation.


Hos Boblberg søger vi praktikanter, som deler vores vision omkring fællesskabet, og som vil gøre en positiv forskel for andre, både medlemmer og medarbejdere.Boblberg tilbyder:

  • Frokost og drikkevarer
  • Et fantastisk arbejdsmiljø
  • En sjov hverdag
  • Varierende arbejdsopgaver
  • Biler til rådighed

Se hvad Boblberg kan tilbyde dig som praktikant

Hvordan er det at være praktikant hos Boblberg?

Medarbejder under 18 år hos Boblberg

Hos Boblberg leder vi efter dygtige og engagerede deltidsmedarbejdere under 18 år, der skal arbejde med opgaver indenfor annoncering, arrangementer, markedsføring, og andre kreative idéer mm.


Man skal være klar på varierede arbejdsopgaver, og hjælpe til, hvor der er brug for det. Som medarbejder hos Boblberg ønsker vi, at du tager del i fællesskabet, og synes det er sjovt og spændende at komme på arbejde.


Kontakt os

Har du spørgsmål eller vil du gerne høre mere, så er du mere end velkommen til at tage kontakt.


Nikolaj Stæhr Boblberg boblberg.dk
Nikolaj Stæhr
Medstifter
 ns@boblberg.dk
 +45 20 20 20 96

Emma Boblberg boblberg.dk
Emma
Partnerskaber og HR
 ef@boblberg.dk