Hans-Henrik - Grænserne nedbrydes

Fotografer kan godt være meget ensomme i forhold til deres hobby og for Hans-Henrik er den sociale kontakt vigtigt. Han går meget op i at skabe relationer mellem mennesker. Han underviser i IT og Foto på FOF og siger ofte til sine studerende de skal finde nogen at være sociale med.

 

Hans-Henrik hørte første gang om Boblberg for flere år siden i forbindelse med et aktiveringskursus. Han var freelance fotograf og søgte om deltid, så han kunne få flere fotojobs. De anbefalede Boblberg som en resource til at finde flere fotojobs.

Siden har Hans-Henrik selv oprettet en bobl hvor han søger modeller og har fået flere henvendelser på boblen og i privat beskeder fra folk der har set den. Det er blevet til fem der faktisk har været ude og fået taget billeder. Det kan være grænseoverskridende at arbejde med en fotograf og mange af “modellerne” tænker “Er jeg godt nok til at få taget professionelle billeder?”. Det er vigtigt for Hans-Henrik at de mennesker han arbejder med føler sig trygge, derfor lader han dem tage kontakten og styringen. Han oprettede boblen for at give “modeller” en mulighed for at prøve det gratis.

Det er vigtigt at have respekt overfor de mennesker man tager billeder af og sørge for at de føler sig trygge ved situationen, mener Hans-Henrik. Mange har ikke fået taget billeder af en fotograf på den måde før, hvilket kan gøre det en smule grænseoverskridende at stå foran et kamera ”Men i løbet af en fotosession nedbrydes grænserne stille og roligt, de bliver mere trygge og bliver til sidst glade for de billeder de får med hjem.”. Hans-Henrik sørger altid for der bliver skrevet en kontrakt; hvad må fotografen og hvad må modellen - TCP hedder kontraktformen - en forkortelse for Time for Pictures eller Time for Prints. Det er vigtigt for ham at modellerne føler sig godt tilpas, han har arbejde med mennesker i mange år og har selv siddet med job interviews og ved hvor nervøse folk kan være, man får meget bedre resultater når de ikke er nervøse.

Folk vil gerne have taget billeder, men de skal også skubbes lidt. Hans-Henrik opfordrer andre der har en interesse de gerne vil dele til tage et kig på Boblberg.


Blev du inspireret?

Så opret dig og skab dine egne oplevelser, nye relationer og meget mere

På Boblberg kan du få nye venner og veninder til alverdens forskellige interesser
- ligesom 285.935 andre allerede har gjort.

Find andre til netop det du søger ved at lave opslag, eller skriv til andre igennem deres opslag.

Du kan blandt andet søge og finde:

  • Venner og veninder
  • En makker til motion eller sport
  • Reservebedsteforældre
  • Madklubber og fællesskaber
  • Rejse-, danse- og sprogpartner
  • Nogen at skrive/snakke med

...og det er bare en brøkdel af hvad der sker på platformen.

Alt det på et trygt og sikker medie, hvor din oplysninger er beskyttet.

Så hvad venter du på? Opret dig i dag - helt gratis

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her