Nina - Fandt mere end hun regnede med

Da Nina blev skilt fra sin mand, år tilbage, faldt der i den forbindelse veninder fra, som efterlod hende med et mindre netværk at begive sig i.

Hun begyndte derfor at lede efter steder hvor hun kunne skabe sig nye bekendtskaber og faldt i den forbindelse over Boblberg. Her blev Nina inspireret af andres opslag og hun oprettede derefter sin første bobl, hvor hun søgte en rejsemakker. Men hun fandt desværre ikke sit ønskede match i denne omgang og satte derfor rejsemakkeren på pause. 

 
Hun mistede dog ikke modet, men så mange muligheder til at udvide sin vennekreds og kommenterede derfor på andres bobler som faldt i hendes smag. Hun fandt særligt én bobl interessant, hvor hun også havde heldet med sig.

Det endte med at hun og 14 andre fra Boblberg aftalte at skulle mødes og sammen gik de en tur i Frederiksberg have, fik en kop kaffe på en nærliggende café og gik samlet hjem igen.

Hun synes det at skulle mødes med en større gruppe, hvor alle havde samme ønske om at lære nye mennesker at kende, gjorde at hele situationen var mere afslappet og nede på jorden. 

 

Det gav pote for Nina, at havde kommenteret på mange forskellige bobler.  Det medførte nemlig, at hun i dag har fået 3 rigtige gode veninder, som hun jævnligt mødes med over en god kop kaffe, oplevelser og hjemlig hygge.

 

Efter de mange gode oplevelser har hun og en af hendes Boblberg-veninder gjort sig planer i fremtiden om, at starte en strikkeklub sammen og tænker at bruge Boblberg til at finde flere som kunne have lyst til at være med.
Nina fortæller også at hun tænker meget over at ville ud og rejse med en af veninderne i fremtiden, da hun føler at hun endelig har fundet det gode match til sådan en tur. 


Blev du inspireret?

Så opret dig og skab dine egne oplevelser, nye relationer og meget mere

På Boblberg kan du få nye venner og veninder til alverdens forskellige interesser
- ligesom 305.109 andre allerede har gjort.

Find andre til netop det du søger ved at lave opslag, eller skriv til andre igennem deres opslag.

Du kan blandt andet søge og finde:

  • Venner og veninder
  • En makker til motion eller sport
  • Reservebedsteforældre
  • Madklubber og fællesskaber
  • Rejse-, danse- og sprogpartner
  • Nogen at skrive/snakke med

...og det er bare en brøkdel af hvad der sker på platformen.

Alt det på et trygt og sikker medie, hvor din oplysninger er beskyttet.

Så hvad venter du på? Opret dig i dag - helt gratis

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her