Kristine - Brød tabuet om ensomhed

Kristine på 26 år fra Aalborg gik og følte sig ensom og at hun manglede nogle gode veninder at tilbringe tid med. Det var derfor Kristine valgte at oprettede en bruger på Boblberg. Hun turde ikke selv at oprette en bobl, da hun følte at det var et tabu at være ensom og mangle veninder. Det var svært for Kristine at fortælle andre at hun var ensom, for det betød at hun også blev nødt til at indrømme det over for sig selv. 

Hun læste en masse forskellige bobler igennem, og et par stykker af dem hun valgte at skrive til. Den første hun skrev og mødtes med klingede hun ikke så godt med, og de to mødtes derfor ikke mere end et par enkelte gange. Men Kristine opgav ikke jagten på en ny veninde, og hun skrev derfor til en anden pige. De to mødtes og Kristine blev meget overrasket over hvor god kemien mellem dem var, på trods af deres meget forskellige personligheder og interesser. 

Kristine og hendes nye veninde blev senere hen til tre. De blev inviteret til en komsammen, af en gruppe af piger fra Boblberg, der havde oprettet en gruppe hvor der var en tredje pige, der senere hen blev en del af deres lille fællesskab. 

De tre piger tilbringer ofte tid sammen, og har allerede oplevet en masse sammen. De har blandt andet været på en gåtur fra Aalborg til Dronninglund. 
Kristine fortæller med et smil "Jeg er udemenneske, og planlagde turen vi gik, hvor vi endte ved stranden. Her hyggede vi med at grille muslinger over bål." 
Blev du inspireret?

Så opret dig og skab dine egne oplevelser, nye relationer og meget mere

På Boblberg kan du få nye venner og veninder til alverdens forskellige interesser
- ligesom 285.935 andre allerede har gjort.

Find andre til netop det du søger ved at lave opslag, eller skriv til andre igennem deres opslag.

Du kan blandt andet søge og finde:

  • Venner og veninder
  • En makker til motion eller sport
  • Reservebedsteforældre
  • Madklubber og fællesskaber
  • Rejse-, danse- og sprogpartner
  • Nogen at skrive/snakke med

...og det er bare en brøkdel af hvad der sker på platformen.

Alt det på et trygt og sikker medie, hvor din oplysninger er beskyttet.

Så hvad venter du på? Opret dig i dag - helt gratis

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her