Michelle – Nyt venskab endte ud med tre ugers backpacker tur til Malaysia

Da Michelle flyttede til en ny by, gik alle hendes timer med at dyrke elitegymnastik. Men hun manglede veninder, som ikke delte samme interesse som hende selv. Efter en træning så hun en plakat for Boblberg i gymnastikhallen og tænkte, at hun ville give det et skud. Da hun oprettede sig, havde hun sin tvivl om man kunne finde nye veninder i en alder af 27 år. Det blev dog hurtigt modbevist, da hun efter kort tid fik henvendelser fra seks forskellige piger. Hun blev meget overrasket over hvor mange der stod i samme situation som hende selv. Før hun havde oprettet sig på Boblberg følte Michelle, at hun var den eneste som ikke havde en stor omgangskreds, og at der ikke var nogen i slut 20érne der søgte nye venner, men det viste sig at være helt forkert. 

Hun startede med at mødes med Nadia, efter meget få beskeder. De mødtes på Nørreport til en kop kaffe, hvor de med det samme følte en rigtig god kemi. Det var små ting der gjorde, at de følte sig ens og på bølgelængde med hinanden lige fra starten. Der var stadig flere der havde kontaktet dem begge på Boblberg, derfor blev de enige om at prøve at mødes allesammen. Her var de 6-7 piger der mødtes tre gange, inden de fandt ud af hvem man ville holde fast i. Nadia, Michelle og en af de andre piger som hedder Julie blev ved med at ses. 

Det er dog Nadia, som Michelle er tættest med. I 2017 tog de afsted på backpacker tur i tre uger til Malaysia for at opleve Asien sammen. Det var en rigtig god tur, hvor de lærte helt nye sider af hinanden. 

I dag har Michelle og Nadia kendt hinanden i fire år og er blevet meget tætte. Udover deres tre ugers rejse, har de også været i sommerhus sammen. Ellers mødes de på cafeer, tager i biografen sammen, går lange ture og møder hinandens veninder og familie. 

Michelle er stor fan af Boblberg, og vil klart anbefale det, hvis man har et ønske om at møde nye mennesker, dele en hobby eller noget helt tredje. 

”Der er noget for enhver smag, det er ligegyldigt hvem du er, og hvad du søger.”
- Michelle 


Blev du inspireret?

Så opret dig og skab dine egne oplevelser, nye relationer og meget mere

På Boblberg kan du få nye venner og veninder til alverdens forskellige interesser
- ligesom 294.584 andre allerede har gjort.

Find andre til netop det du søger ved at lave opslag, eller skriv til andre igennem deres opslag.

Du kan blandt andet søge og finde:

  • Venner og veninder
  • En makker til motion eller sport
  • Reservebedsteforældre
  • Madklubber og fællesskaber
  • Rejse-, danse- og sprogpartner
  • Nogen at skrive/snakke med

...og det er bare en brøkdel af hvad der sker på platformen.

Alt det på et trygt og sikker medie, hvor din oplysninger er beskyttet.

Så hvad venter du på? Opret dig i dag - helt gratis

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her