Rita - Gammel kollega blev til ny veninde

Rita på 56 år er førtidspensionist og har mange lange formiddage. En dag opdagede hun Boblberg på Ringkøbing-Skjerns Kommunes hjemmeside og så en mulighed for, at hun kunne finde nogle af dele hendes formiddage med. Hun oprettede derfor en bobl, hvor hun søgte efter hyggeligt samvær om formiddagen.

En dag skrev Bente til hende, som viste sig at være en tidligere arbejdskollega, som hun havde arbejdet sammen med på et plejehjem for 20-25 år siden. De skrev sammen et par gange inden de besluttede sig for at skulle mødes. Første gang mødtes de ved Bente, her faldt snakken hurtigt på hvad de hver især havde lavet de sidste mange år. Snakken faldt naturligvis også på børn og børnebørn, og inden de fik set sig om, havde de snakket i tre timer. Nu ses de ofte om formiddagen og drikker te og spiser rundstykker. De bruger meget tid på at sidde og snakke om alt mellem himmel og jord. 

Udover at Rita fandt Bente, faldt hun også en dag over Karina på Boblberg. Karina søgte nogle til kreativt samvær, og da Bente selv er i en kreagruppe hver mandag, så hun en oplagt mulighed for, at Karina kunne blive en del af deres kreaklub. Hun skrev til Karina, og i dag er hun også med i klubben. Derudover har Ritas kreaklub overvejet at oprette en bobl for at finde flere medlemmer til deres klub, da alle altid er velkomne. 

Selv har Rita tænkt på, om hun skulle oprette endnu en bobl, hvor hun vil søge efter nogle der laver kikkasser. Idet Rita selv går meget op i det og synes, at det kunne være hyggeligt at lave det med andre som deler interessen. 

Hun har stadig sin bobl og søger flere venskaber til formiddagssamvær. 


Blev du inspireret?

Så opret dig og skab dine egne oplevelser, nye relationer og meget mere

På Boblberg kan du få nye venner og veninder til alverdens forskellige interesser
- ligesom 305.109 andre allerede har gjort.

Find andre til netop det du søger ved at lave opslag, eller skriv til andre igennem deres opslag.

Du kan blandt andet søge og finde:

  • Venner og veninder
  • En makker til motion eller sport
  • Reservebedsteforældre
  • Madklubber og fællesskaber
  • Rejse-, danse- og sprogpartner
  • Nogen at skrive/snakke med

...og det er bare en brøkdel af hvad der sker på platformen.

Alt det på et trygt og sikker medie, hvor din oplysninger er beskyttet.

Så hvad venter du på? Opret dig i dag - helt gratis

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her