Lena – Blev genforenet med tidligere veninde

Lena er i fuld gang med sin uddannelse, hvor hun har en god omgangskreds. Hun stødte første gang på Boblberg på hendes skole, og hørte i den forbindelse lidt om konceptet og valgte derfor at oprette en bruger. Efter at have undersøgt hjemmesiden og læst flere forskellige bobler, stødte hun på en tidligere veninde, som hun havde gået i folkeskole med. Efter folkeskolen mistede de kontakten, og selvom de begge gik på samme skole igen, snakkede de ikke sammen. Lena overvejede ofte at tage kontakt til hende, men fik det aldrig gjort. Efter at have set hendes bobl på Boblberg, tog Lena den længeventede kontakt til sin tidligere veninde. Deres samtaler udviklede sig hurtigt og den dag i dag, betegner de sig som uadskillelige veninder.

Lena har også haft kontakt med en anden på Boblberg, som hun ofte har set på gangene på sin skole. Selvom Lena går på en stor skole med mange mennesker, ser hun ofte en tendens til at folk ikke snakker med dem fra de andre klasser, folk holder sig for sig selv, i deres egne fællesskaber. 

Selvom det godt kan være grænseoverskridende at tage kontakt til et andet menneske, synes Lena, at man bare skal springe ud i det. På Boblberg er man der med et fælles formål og det hjælper at se, at andre søger det samme som en selv. I fremtiden kunne hun sagtens finde på at bruge Boblberg igen og vil anbefale det til alle dem, som kunne have en interesse for det. 


Blev du inspireret?

Så opret dig og skab dine egne oplevelser, nye relationer og meget mere

På Boblberg kan du få nye venner og veninder til alverdens forskellige interesser
- ligesom 294.584 andre allerede har gjort.

Find andre til netop det du søger ved at lave opslag, eller skriv til andre igennem deres opslag.

Du kan blandt andet søge og finde:

  • Venner og veninder
  • En makker til motion eller sport
  • Reservebedsteforældre
  • Madklubber og fællesskaber
  • Rejse-, danse- og sprogpartner
  • Nogen at skrive/snakke med

...og det er bare en brøkdel af hvad der sker på platformen.

Alt det på et trygt og sikker medie, hvor din oplysninger er beskyttet.

Så hvad venter du på? Opret dig i dag - helt gratis

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her