Gurli – Fandt ikke bare én, men fire gode veninder

Gurli er en kvinde på 56 år og er for nyligt flyttet til en ny by. Hun kendte ingen, udover sin datter og svigersøn, hvorfor hun savnede et netværk. En dag opdagede hun Boblberg og fandt ud af, at det er en platform, hvor man kan finde fællesskaber. Hun besluttede sig for at prøve at oprette en bobl, hvor hun søgte venner og veninder til gå- og cykelture og til at lave andet i den friske luft. 

Siden da har hun fået flere bekendtskaber gennem Boblberg. Først skrev en sød kvinde ved navn Mette til hende. De aftalte at skulle mødes på en tank der lå lige imellem dem, hvor de her hurtigt mærkede god kemi. I starten boede de i nærheden af hinanden og gik mange ture sammen. Nu er Mette flyttet lidt længere væk, så de taler ofte i telefon sammen, men de mødes stadig så tit det er muligt. 

Hun kom ligeledes i kontakt med Betina, som skrev kort sammen før, de besluttede sig for at mødes. De aftalte, at de skulle mødes på Cafe Vi2 inde i byen. Her gik snakken mellem dem, og siden den dag, har de haft et godt venskab. 

Ikke mindst har hun også mødt Inge, som hun faldt i god snak med lige fra start. De så ikke hinanden i et par måneder, men så skrev Inge, at nu var det for længe siden, og de skulle mødes. Her fik de skabt kontakten igen. Helt tilfældigt flyttede Inge for ikke så længe siden tæt på Gurli, som kun har gjort, at de nu ses endnu mere. Gurli har været med Inge nede i roklubben, hvorigennem hun også har mødt en masse mennesker fordi alle snakker med alle dernede, hvilket hun ikke har været vant til fra tidligere. 

Gurli har fået meget mere end nye bekendtskaber, hun har nemlig både fået et nyt liv og et nyt netværk i sin nye by. Hun er meget glad for at have opdaget Boblberg, og mener selv, at hun ikke havde mødt dem hun har, hvis ikke det havde været for Boblberg. 


Blev du inspireret?

Så opret dig og skab dine egne oplevelser, nye relationer og meget mere

På Boblberg kan du få nye venner og veninder til alverdens forskellige interesser
- ligesom 294.584 andre allerede har gjort.

Find andre til netop det du søger ved at lave opslag, eller skriv til andre igennem deres opslag.

Du kan blandt andet søge og finde:

  • Venner og veninder
  • En makker til motion eller sport
  • Reservebedsteforældre
  • Madklubber og fællesskaber
  • Rejse-, danse- og sprogpartner
  • Nogen at skrive/snakke med

...og det er bare en brøkdel af hvad der sker på platformen.

Alt det på et trygt og sikker medie, hvor din oplysninger er beskyttet.

Så hvad venter du på? Opret dig i dag - helt gratis

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her