Maj – Fandt en volleyklub

Maj har ofte ledt efter et sted hun kunne spille volleyball, men alle de klubber hun kunne finde i hendes aldersgruppe, var der et krav om at man skulle være øvet. Maj er selv nybegynder og ønskede at finde nogen på hendes eget niveau at spille med.

Hun kom ind på Boblberg og søgte målrettet efter et volleyhold, hvor hun fandt lige præcis det hun ledte efter. Holdet som søgte nye spillere var et amatørhold, med forskellige niveauer og forskellige nationaliteter. De skrev selv i deres bobl, at de ikke vandt så meget og at det derfor også var helt fint at være nybegynder. 

Maj mødte op på holdet ugen efter, og det var på ingen måde grænseoverskridende, da hun blev taget godt imod af en masse forskellige mennesker. Hun begyndte at spille i klubben en gang om ugen og kampe i weekenden. Der kom også andre medlemmer til gennem Boblberg og klubben søger stadig nye medlemmer. 

Desværre har Maj været nødt til at stoppe i volleyklubben igen på grund af sin alder. Men det er ikke sidste gang hun har tænkt sig at finde andre at dele hendes interesser med på Boblberg. Hun kunne godt tænke sig at finde noget mindre aktivt nu, måske en at snakke spansk med, som hun netop selv er startet til. Hun overvejer også at starte en brætspilsklub op gennem Boblberg. 

”Jeg havde aldrig nogensinde fundet en volleyklub uden Boblberg. Det er en fantastisk idé og jeg kommer helt sikkert til at bruge det igen.”
- Maj


Blev du inspireret?

Så opret dig og skab dine egne oplevelser, nye relationer og meget mere

På Boblberg kan du få nye venner og veninder til alverdens forskellige interesser
- ligesom 311.588 andre allerede har gjort.

Find andre til netop det du søger ved at lave opslag, eller skriv til andre igennem deres opslag.

Du kan blandt andet søge og finde:

  • Venner og veninder
  • En makker til motion eller sport
  • Reservebedsteforældre
  • Madklubber og fællesskaber
  • Rejse-, danse- og sprogpartner
  • Nogen at skrive/snakke med

...og det er bare en brøkdel af hvad der sker på platformen.

Alt det på et trygt og sikker medie, hvor din oplysninger er beskyttet.

Så hvad venter du på? Opret dig i dag - helt gratis

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her