Maiken – En veninde for altid

Maiken flyttede for et par år tilbage til en ny by på grund af nyt job. At starte på et nyt arbejde kan ofte kræve meget energi, så det første halve år i den nye by, havde Maiken ikke meget overskud til at starte et nyt netværk. Men da Maiken endelig var faldet på plads på den nye arbejdsplads, kom tiden til at udvide netværket. Hun faldt over Boblberg og blev nysgerrig på hvad det kunne. På platformen fandt hun en kvinde ved navn Ane, som søgte venner. Hun virkede åben og bor kun 2,5 km fra Maiken selv. 

Maiken og Ane skrev kun kort sammen før de aftalte at mødes til en kop kaffe hjemme hos Ane. Der opstod hurtigt kemi – de havde nemlig meget tilfælles, var begge singler og uden børn. Børn virker ofte godt til at udvide sit netværk med, men når man ikke har nogen af dem at samles omkring, må man finde andre måder at skabe nye bekendtskaber på. 

Når Maiken og Ane mødes, drikker de ofte kaffe, ser film eller går en tur. Det er et hyggeligt samvær de har, og det handler mere om at lave hyggelige og rare ting sammen, i stedet for at feste. Maiken opfatter Ane som en af hendes tætte veninder, og da hun ikke har sin egen familie i nærområdet, er Ane også blevet sat på som en af Maikens kontaktpersoner på sit arbejde.

Maikens andre veninder var ikke overrasket over at Ane og Maiken havde mødt hinanden på Boblberg. Maiken er nemlig en åben person, som ikke finder det grænseoverskridende at snakke med nye mennesker. 

”Jeg synes at man skal gå ind og tjekke det ud, måske finder du noget eller nogen du ikke vidste at du manglede. Folk er både friske, åbne og ærlige på Boblberg.”
- Maiken


Blev du inspireret?

Så opret dig og skab dine egne oplevelser, nye relationer og meget mere

På Boblberg kan du få nye venner og veninder til alverdens forskellige interesser
- ligesom 284.584 andre allerede har gjort.

Find andre til netop det du søger ved at lave opslag, eller skriv til andre igennem deres opslag.

Du kan blandt andet søge og finde:

  • Venner og veninder
  • En makker til motion eller sport
  • Reservebedsteforældre
  • Madklubber og fællesskaber
  • Rejse-, danse- og sprogpartner
  • Nogen at skrive/snakke med

...og det er bare en brøkdel af hvad der sker på platformen.

Alt det på et trygt og sikker medie, hvor din oplysninger er beskyttet.

Så hvad venter du på? Opret dig i dag - helt gratis

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her