Ninni – Har stiftet en dialoggruppe og fundet en badmintonmakker

Det var igennem Ninnis eksmand, som havde fundet et volleyballhold gennem platformen, at hun for første gang hørte om Boblberg. Hun kiggede først lidt rundt på platformen, og besluttede sig så for at skrive til en som søgte badmintonvenner. De lavede en aftale, men Ninni var der kun tre gange, da Ninnis ønske egentlig kun var at spille med en enkelt og ikke i større grupper. Ninni besluttede sig derfor for at oprette sin egen bobl, men til et lidt anderledes emne, nemlig en dialoggruppe. Ninni fik samlet tre andre, som mødtes første gang på Paludan bogcafé en onsdag aften. Snakken gik fra første sekund, også selvom at det ifølge Ninni var lidt utraditionelt: 

”Vi aftalte at mødes til en snak om hvem vi hver især var og hvad vi ville være, og hvordan det måske kunne være at der er et hul mellem det. Det var pointen med det hele, at vi ikke ville opbygge fordomme om hvem vi var.”
- Ninni

Snakken endte ud i menneskerettigheder, og de aftalte at mødes igen, da de alle følte at der var meget mere de kunne diskutere og tage op og vende. Næste gang har de aftalt at snakke om Churchill, som en af de andre synes rigtig godt om og derfor vil forklare mere om. 

Ninni er vild med Boblbergs koncept og den dialoggruppe hun har fået stablet på benene. Ninni har også oprettet en bobl hvor hun søgte efter en badmintonmakker. Hun fik en besked fra Gitte, som spurgte hvornår de skulle mødes. To dage efter mødtes de i Nørrebrohallen, hvor de spillede en times tid. Formålet var at de skulle have det sjovt og få sved på panden – og det fik de! Nu spiller de en enkelt dag i weekenden og hver anden onsdag. Ninni og Gitte er jævnaldrende, og har det bare rigtig sjovt sammen når de mødes. 


Blev du inspireret?

Så opret dig og skab dine egne oplevelser, nye relationer og meget mere

På Boblberg kan du få nye venner og veninder til alverdens forskellige interesser
- ligesom 284.584 andre allerede har gjort.

Find andre til netop det du søger ved at lave opslag, eller skriv til andre igennem deres opslag.

Du kan blandt andet søge og finde:

  • Venner og veninder
  • En makker til motion eller sport
  • Reservebedsteforældre
  • Madklubber og fællesskaber
  • Rejse-, danse- og sprogpartner
  • Nogen at skrive/snakke med

...og det er bare en brøkdel af hvad der sker på platformen.

Alt det på et trygt og sikker medie, hvor din oplysninger er beskyttet.

Så hvad venter du på? Opret dig i dag - helt gratis

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her