Nancy – Holder sig i gang med sin nye gå- og motionsmakker

Nancy havde tidligere stiftet bekendtskab med Boblberg, da hun var koordinator for besøgsvenner i hendes by. Men nu var det tid til at finde det, som hun selv søgte. Nemlig en gåmakker. Hun oprettede derfor en bobl på Boblberg, hvor hun søgte en lokal gåmakker.

Kort tid efter fik hun svar fra Isabella, som også havde lyst til at gå. Det blev til en masse morgengåture, ofte på over 10.000 skridt. Og som en ekstra bonus, viste Isabella også Nancy nye dele af byen, som hun aldrig havde set før, da hun var tilflytter. 

Da vinteren kom, besluttede de sig for at starte i motionscenter sammen. De mødes gerne tre gange om ugen, hvor den både står på konditionstræning, styrketræning og udstræk. Motion har altid betydet meget for Nancy og hun har tidligere været en rigtig god løber. Isabella er tidligere bodybuilder og har godt styr på styrketræning, og på den måde supplerer de hinanden godt og lærer en masse af hinanden. Aldersforskellen er ikke noget de bider mærke i, og de hygger sig gevaldigt sammen når de er ude og motionere.

De ser frem til at sommeren kommer igen, da de begge synes at gåturene er de sjoveste fordi man kan snakke mere sammen. I motionscenteret går de til stålet og sludrer først til sidst, når de strækker ud på madrasserne. 

Nancy er meget taknemmelig for hendes nye gå- og motionsmakker, og vil især anbefale Boblberg til tilflyttere, som mangler nogen eller noget i deres nye by. Isabellas råd til andre som vil bruge Boblberg, er at mødes med dem man har kontakt til og sørge for at det bliver til noget, så man ikke ender med kun at skrive sammen. 

”Det er nemmere at komme ud ad døren når man har en at træne med.”

- Nancy 


Blev du inspireret?

Så opret dig og skab dine egne oplevelser, nye relationer og meget mere

På Boblberg kan du få nye venner og veninder til alverdens forskellige interesser
- ligesom 284.584 andre allerede har gjort.

Find andre til netop det du søger ved at lave opslag, eller skriv til andre igennem deres opslag.

Du kan blandt andet søge og finde:

  • Venner og veninder
  • En makker til motion eller sport
  • Reservebedsteforældre
  • Madklubber og fællesskaber
  • Rejse-, danse- og sprogpartner
  • Nogen at skrive/snakke med

...og det er bare en brøkdel af hvad der sker på platformen.

Alt det på et trygt og sikker medie, hvor din oplysninger er beskyttet.

Så hvad venter du på? Opret dig i dag - helt gratis

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her