Sara – Deler sit overskud som frivillig besøgsven

Sara har haft ideen om at blive frivillig i lang tid, men vidste bare ikke helt hvad det skulle være. Hun kendte Boblberg og søgte for sjov en dag efter ”frivillig” i søgefeltet, hvor der kom en masse forskelligt frem om frivillighed. Der kom bl.a. en bobl frem fra Røde Kors, som Sara tog chancen og skrev til. Hun kom i kontakt med lokalafdelingen, og blev kaldt ind til et møde. Sara havde et ønske om at blive besøgsven, og blev derfor på mødet matchet op med en der kunne passe med hendes interesser. 

Sara fik efter mødet tildelt en besøgsven. Første gang hun besøgte hendes nye besøgsven Helene, var der en medarbejder tilstede fra hendes bosted, som var der kort og præsenterede dem for hinanden. Sara havde ikke forventet at det var en handicappet hun skulle besøge, da hun havde haft indtrykket af at det tit er ældre, som man er besøgsven for. Men det blev Helene på 40 år, som Sara hygger sig helt vildt med. De ses cirka en gang om ugen, og har indtil videre mødtes 4 gange hvor de bare laver præcis hvad de har lyst til, de har blandt andet være på gåture, spist på café og været en tur bycenteret. Sara er virkelig glad for at have fået Helene som besøgsven, som også er gengældt den anden vej:

”Hun har en meget fast hverdag, så jeg tror det er rart at der kommer en anden og vender verdenssituationen med hende. Hun virker bare glad for at jeg kommer, det er vist ugens højdepunkt. Det er også dejligt at mærke.”

Sara synes det er meget bekræftende at tage ud til en person man kan mærke, ikke har så meget indhold i livet. Hun glæder sig altid til at skulle ses næste gang, og det er dejligt at vide at man gør en forskel.


Blev du inspireret?

Så opret dig og skab dine egne oplevelser, nye relationer og meget mere

På Boblberg kan du få nye venner og veninder til alverdens forskellige interesser
- ligesom 271.283 andre allerede har gjort.

Find andre til netop det du søger ved at lave opslag, eller skriv til andre igennem deres opslag.

Du kan blandt andet søge og finde:

  • Venner og veninder
  • En makker til motion eller sport
  • Reservebedsteforældre
  • Madklubber og fællesskaber
  • Rejse-, danse- og sprogpartner
  • Nogen at skrive/snakke med

...og det er bare en brøkdel af hvad der sker på platformen.

Alt det på et trygt og sikker medie, hvor din oplysninger er beskyttet.

Så hvad venter du på? Opret dig i dag - helt gratis

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her