Lisbeth – Lod sig ikke stoppe af psykisk sygdom og fandt en ligesindet veninde

Lisbeths diagnoser efterlod hende med meget alene tid og havde givet hende lysten til at finde en veninde, som hun kunne gå ture med, spise frokost og snakke om sin psykiske lidelse med. Det var i forbindelse med noget babyudstyr, som Lisbeth skulle sy for en ung mor, at Lisbeth hørte om Boblberg. Hun var i starten skeptisk, men efter lidt betænkningstid blev hun nysgerrig og besluttede sig for at melde sig ind hos Boblberg, hvor hun flittigt oprettede bobler og kommenterede på andres. Hun havde tidligere set sig nødsaget til at slette sin facebookbruger, da det var en enormt stressende platform for hende at være på, hvor Boblberg var som et friskt pust med en højere grad at privathed og lokalitet. 

Lisbeth mødte Mette på Boblberg. Hun var 12 år yngre end hende selv og led også af ADD, hvilket skulle vise sig at være et skæbnebetænkt møde. De kunne spejle sig i hinanden og klingede også rigtig godt sammen, hvilket har ført til adskillige gode stunder imellem de to. 

Det betød utroligt meget for Lisbeth, at hun trods sin diagnose, stadig kunne finde gode veninder. Hun lærte også, hvor vigtigt det var for hende at komme ud og socialisere, da det gav hende en livsglæde og en bekræftelse af, at hun er god nok, som hun er:

”Det er rigtig hårdt for psyken med ADD at varetage mange forskellige ting over en hel dag. Sammen kan vi få luft og slappe af igen, og så har vi det det så hyggeligt sammen!”

Det var også en glædelig nyhed for Lisbeths psykiater, som selv undersøgte Boblberg på Lisbeths anbefaling. Det var en positiv overraskelse for Lisbeths psykiater, som nu selv anbefaler Boblberg til sine andre patienter. Lisbeth er henrykt overfor Boblberg og det venskab, som hun fandt:

”Det er virkelig godt, og er det hele værd! Jeg har fundet guld.”

Nu overvejer Lisbeth at bruge Boblberg til at finde et vennepar, som hende og kæresten kan hygge med, eller en veninde at tage til koncert med.


Blev du inspireret?

Så opret dig og skab dine egne oplevelser, nye relationer og meget mere

På Boblberg kan du få nye venner og veninder til alverdens forskellige interesser
- ligesom 294.589 andre allerede har gjort.

Find andre til netop det du søger ved at lave opslag, eller skriv til andre igennem deres opslag.

Du kan blandt andet søge og finde:

  • Venner og veninder
  • En makker til motion eller sport
  • Reservebedsteforældre
  • Madklubber og fællesskaber
  • Rejse-, danse- og sprogpartner
  • Nogen at skrive/snakke med

...og det er bare en brøkdel af hvad der sker på platformen.

Alt det på et trygt og sikker medie, hvor din oplysninger er beskyttet.

Så hvad venter du på? Opret dig i dag - helt gratis

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her