Pia – Har startet logeklub med 18 medlemmer

Pia hørte om Boblberg første gang gennem hendes ældste datter, som brugte det til at finde flere venner. Pia oprettede selv en bobl hvor hun søgte venner og veninder og fik hurtigt svar. Den første hun mødtes med var Michael, som hun hurtigt blev gode venner med. Pia og Michael ses mindst en gang om ugen, og for nyligt fejrede de 1 års venskab med at give hinanden en gave. 

”Jeg har fået verdens bedste ven igennem ham” siger Pia om Michael og fortæller, at hun aldrig har haft en mandlig ven før. Sammen har de startet en loge med 13 kvinder og 5 mænd, som mødes en gang imellem til bl.a. nytår, jule- og påskefrokost, middage eller spilleaftener. De er åbne for at lave logen endnu større, hvis der dukker nogen op som ville passe ind.

Hun har i alt oprettet tre bobler, to bobler hvor hun søger venner/veninder og en bobl hvor hun søger folk der vil starte en sund madklub sammen med hende. 

Pia har i løbet af hendes tid på Boblberg mødtes med omkring 15 forskellige mennesker, og selvom ikke alle er blevet til længerevarende venner, så har hun fået nogen gode oplevelser og nye bekendtskaber. Bare det at komme ud og få en kop kaffe og snakke med nogen, betyder noget for en bedre livskvalitet. Hun har selv døjet med angst, men Pia er rigtig god til at udfordre sig selv og rykke sine egne grænser. 

”Jeg misunder børn der får venner ved bare at spørge om man skal lege” siger Pia og håber på at folk vil lære at være mere åbne overfor hinanden og for nye venskaber. 

Pia har sat sig et mål for at finde mindst to gode veninder mere inde på Boblberg, men håber selvfølgelig på flere! Og kan varmt anbefale andre at finde det de søger inde på Boblberg. 


Blev du inspireret?

Så opret dig og skab dine egne oplevelser, nye relationer og meget mere

På Boblberg kan du få nye venner og veninder til alverdens forskellige interesser
- ligesom 271.283 andre allerede har gjort.

Find andre til netop det du søger ved at lave opslag, eller skriv til andre igennem deres opslag.

Du kan blandt andet søge og finde:

  • Venner og veninder
  • En makker til motion eller sport
  • Reservebedsteforældre
  • Madklubber og fællesskaber
  • Rejse-, danse- og sprogpartner
  • Nogen at skrive/snakke med

...og det er bare en brøkdel af hvad der sker på platformen.

Alt det på et trygt og sikker medie, hvor din oplysninger er beskyttet.

Så hvad venter du på? Opret dig i dag - helt gratis

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her