Anna – Mødte sin kommende medstuderende

Anna var et sted i sit liv, hvor veninderne var flyttet i øst og vest, og hendes egne planer om forventet studiestart i september var rykket til februar. Hun savnede nogle nære relationer, som hun kunne lave andre aktiviteter med, end blot at gå i byen. Boblberg var derfor et oplagt medie at bruge, og der gik derfor ikke længe før Anna oprettede en bobl. Hun fortalte om sig selv, og hvad hun søgte efter. Der gik ikke længe før de første henvendelser tikkede ind i indbakken og hun fik kontakt.


En pige ved navn Frederikke henvendte sig til Anna, og de to aftalte at mødes til brunch efter et par beskeder. Det viste sig at de førhen havde gået på samme skole, blot på to forskellige årgange. De havde mange fælles interesser, og til deres begge store overraskelse, fandt de ud af at de skulle starte på samme skole, hvilket gav dem muligheden for at lære hinanden bedre at kende inden studiestart. I dag er de ikke blot hinandens medstuderende, men veninder som deler mange andre interesser i deres fritid.

 

Anna har fortalt sin mor og kæreste om platformen, som begge synes at det er et godt koncept, og at det var en god måde selv at tage initiativ til, at møde andre mennesker på. Hvad Anna især godt kan lide, er at man ikke føler sig udstillet på nogen måde, da alle brugere er der af samme grund, nemlig at skabe nye relationer og dyrke fælles interesser.

 

”Jeg synes det er fedt at Boblberg ikke kun henvender sig til unge mennesker, men at også ældre mennesker kan søge efter folk at tilbringe tid med, eller dele erfaringer med, om forskellige emner.”


Blev du inspireret?

Så opret dig og skab dine egne oplevelser, nye relationer og meget mere

På Boblberg kan du få nye venner og veninder til alverdens forskellige interesser
- ligesom 311.760 andre allerede har gjort.

Find andre til netop det du søger ved at lave opslag, eller skriv til andre igennem deres opslag.

Du kan blandt andet søge og finde:

  • Venner og veninder
  • En makker til motion eller sport
  • Reservebedsteforældre
  • Madklubber og fællesskaber
  • Rejse-, danse- og sprogpartner
  • Nogen at skrive/snakke med

...og det er bare en brøkdel af hvad der sker på platformen.

Alt det på et trygt og sikker medie, hvor din oplysninger er beskyttet.

Så hvad venter du på? Opret dig i dag - helt gratis

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her