Kirsten – Fandt træningsmakker og veninde

”Jeg havde aldrig troet jeg skulle bruge digitale platforme til at finde fællesskaber, men det fungerer jo. Jeg er vild med konceptet!”

Kirsten bor i et hus, hvor der er plads til en stor indekat, hendes mand og 2 døtre. Den lille datter Astrid, som skal døbes til november, manden Casper og hendes 3-årige datter Bella.

Kirsten og hendes familie flyttede til for ca. 2 år siden. Her stod Kirsten som ny tilflytter og manglede et fællesskab - det var egentlig ikke fordi hun var ensom, men hun ønskede at finde sig et netværk i den nye by.

 

Det var Kirstens mor, der introducerede hende til Boblberg første gang. Hun havde set en bobl, som hun synes passede godt til Kirsten, og skyndte sig at sende den videre. Kirstens mor sender ofte mails, når hun føler der er noget Kirsten skal vide. Det kan være noget om planter men også andre ting - denne gang var det Boblberg.

Kirsten oprettede sig på Boblberg og skrev til Anita, som søgte en gå- eller træningsmakker. Kirsten ville også gerne tabe sig, og så kunne de gøre det til et projekt sammen at komme ud og gå.

 

I dag ses Kirsten og Anita ca. en gang om måneden og skriver ofte sammen. Anita har blandt andet købt en vægt til Kirsten, så de kunne se fremskridt sammen i deres træning.

 

”Min veninde Anita følte vel nok en form for ensomhed med sin træning”

Anita er også netop blevet gravid og Kirsten har fået en lille ny datter, som skal døbes, derfor er motionen sat lidt på pause. Men de har planer om at komme ud og gå nogle ture med barnevognene, og Kirstens ældste datter har også været ude og besøge Anita på hendes gård og set til alle dyrene.

Kirsten bruger tiden på at støtte hendes veninde Anita i graviditeten og kommer med råd og vejledning. Anita har nemlig haft svært ved at blive gravid.

”Jeg har hørt alt det svære, men nu hvor hun er gravid så deler hun også alt det glædelige med mig.”

 

Kirsten har været glad for at bruge Boblberg, og fortæller det også videre til andre:

”Når jeg fortæller videre om Boblberg, så lægger jeg vægt på at det er netværk, det er ikke kun for ensomme, men en rigtig god mulighed for at møde andre.”


Blev du inspireret?

Så opret dig og skab dine egne oplevelser, nye relationer og meget mere

På Boblberg kan du få nye venner og veninder til alverdens forskellige interesser
- ligesom 311.588 andre allerede har gjort.

Find andre til netop det du søger ved at lave opslag, eller skriv til andre igennem deres opslag.

Du kan blandt andet søge og finde:

  • Venner og veninder
  • En makker til motion eller sport
  • Reservebedsteforældre
  • Madklubber og fællesskaber
  • Rejse-, danse- og sprogpartner
  • Nogen at skrive/snakke med

...og det er bare en brøkdel af hvad der sker på platformen.

Alt det på et trygt og sikker medie, hvor din oplysninger er beskyttet.

Så hvad venter du på? Opret dig i dag - helt gratis

 

Bliv gratis medlem
Opret dig her


Jeg accepterer betingelserne og privatlivspolitikken for Boblberg.dkAllerede medlem?

Log ind her